Eén op de drie wil nieuwe outfit voor de feestdagen

Ben jij al klaar met je inkopen voor de feestdagen? Eén ding is zeker: de kerstperiode bezorgt ons een flinke hap uit het beschikbare budget. We zetten geld opzij voor een lekkere en feestelijk maaltijd, voor een berg pakjes onder de kerst boom…en voor een nieuwe outfit. Het liefst willen we een nieuwe jurk, maar ook lingerie staat hoog op het verlanglijstje.

Shoppen voor de feestdagen

Online shoppingplatform Vente-Exclusive.com deed een rondvraag bij 700 leden voor de feestperiode. Daaruit bleek dat 1 op 3 ook nog wat geld opzij houdt voor een nieuwe feestoutfit. Vrouwen zoeken vooral graag een nieuw jurkje uit (60%) maar ook een nieuw setje lingerie is erg gewild (18%). Anderen kiezen ervoor om hun outfit te pimpen met nieuwe accessoires. Met een nieuwe handtas of een paar high heels (43%) ziet die little black dress van vorig jaar er als nieuw uit.

Mannen & kerstdagen

Ook mannen gaan shoppen voor Kerst. Zij willen graag een nieuw overhemd scoren (70%) of een paar nieuwe schoenen (43%). Verder hebben ze ook graag een nieuw parfum om lekker geurend het nieuwe jaar in te gaan.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.