Visum Egypte aanvragen online

Een online visum voor Egypte aanvragen

Goed nieuws voor iedereen die in 2018 naar Egypte reist. De Egyptische overheid geeft sinds kort een e-visum af, waardoor het mogelijk is om je Egypte visum online aan te vragen.

Wat is een visum voor Egypte?

Voor Egypte geldt een visumplicht, wat betekent dat je een visum nodig hebt om het land in te mogen reizen. Voorheen was je in de meeste gevallen genoodzaakt je visum bij aankomst op de luchthaven in Egypte te kopen. Op dit moment is dit ook nog steeds mogelijk. Een nadeel van het kopen van visum op de luchthaven is dat er geregeld lange wachtrijen zijn, vooral wanneer er veel vluchten tegelijk aankomen.

Deze wachtrijen kun je vanaf nu omzeilen door je visum voor Egypte voor vertrek online aan te vragen. Er is keuze uit een single entry (één keer inreizen) of een multiple entries (meerdere malen inreizen) e-visum. Het visum ontvang je per e-mail en je neemt deze uitgeprint mee.

Voorwaarden van het e-visum voor Egypte

Het e-visum voor Egypte kent de volgende voorwaarden:

  • Bij aankomst is je paspoort nog minimaal 8 maanden geldig.
  • Je neemt je e-visum uitgeprint mee.
  • Je kunt een bewijs van retour- of doorvlucht laten zien bij aankomst.
  • Het e-visum moet minimaal een week voor vertrek worden aangevraagd.
  • Het e-visum is 3 maanden geldig vanaf het moment van afgifte.
  • Je kunt kiezen uit een single entry of multiple entries visum.

Een e-visum voor Egypte aanvragen

Een e-visum voor Egypte aanvragen kan eenvoudig en snel online. Het aanvraagformulier is volledig in het Nederlands beschikbaar en betalen kan met iDeal of per overboeking. Op het aanvraagformulier vul je o.a. je paspoortgegevens en reisdetails in en kies je voor een single entry of multiple entries visum. Na het afronden van je aanvraag wordt deze gecontroleerd op de meest voorkomende fouten en vervolgens ingediend in Egypte. Binnen een week, maar vaak al na enkele dagen, ontvang je je visum per e-mail. Het document print je uit en neem je mee op vakantie. Makkelijker kan niet!

Tarieven

De kosten van het e-visum voor Egypte zijn afhankelijk van het type visum dat je kiest. Een single entry visum, waarmee je Egypte één keer in mag reizen, kost € 34,95 per persoon. Voor een multiple entries visum, geschikt om meerdere malen naar Egypte te reizen binnen de geldigheid van het visum, bedragen de kosten € 69,95 per persoon.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over het e-visum voor Egypte? Neem dan eens een kijkje op de website van e-visums.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.