kinderen gelukkig relatie

Een moeder als Máxima

Ze had het al druk, maar vanaf 30 april moet prinses Máxima als nieuwe koningin natuurlijk nóg een tandje bij zetten. Hoe zorg je er dan voor dat kinderen niet lijden onder jouw drukke bestaan als carrièrevrouw?

1. Sta bewust positief tegenover jouw verschillende rollen en leefgebieden. Dit is wat je uitstraalt, naar jouw werk en in het gezin!

2. Neem tijd voor jezelf. Zorg voor voldoende momenten om op te laden.

3. Leef in het moment. Kortom: als je thuiskomt, gaat de ‘werkjas’ echt uit. Stel werkzaamheden uit tot de avond, als de kinderen naar bed zijn.

4. Creëer regelmaat in het dagelijks leven: zo hoef je niet met elkaar elke ochtend het wiel uit te vinden.

5. Zorg ervoor dat je als ouders allebei je vaste taken hebt.

6. Zorg voor vaste momenten met je kind. Eet samen aan tafel, neem de dag door, breng zelf de kinderen naar bed.

7. Probeer regelmatig zelf je kinderen naar school te brengen of op te halen, zodat je op de hoogte blijft van wat er op school speelt.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!