Lange relatie houdt geest gezond

Een man voor elke levensfase

“Hoe heb ik ooit met hem kunnen daten?!”, het is vast wel eens door je heen gegaan toen je aan je vroegere vriendjes dacht. Nieuw onderzoek heeft uitgewezen dat het volkomen normaal is dat je op heel verschillende types bent gevallen. Voor elke fase in je leven schijnt namelijk een ‘ideale man’ te zijn.

Andere levensfase, andere man

Six-pack
Tussen de 18 en 24 jaar: vrouwen in deze leeftijdscategorie willen vooral een knappe vriend om mee te pronken. 47 procent van de vrouwen vindt het erg belangrijk wat haar vriendinnen vinden van haar vriend. Ook hebben ze een zwak voor stoere jongens met een six-pack. Dezelfde smaak voor muziek, films en boeken is ook erg belangrijk in deze levensfase.

Seksuele aantrekkingskracht
Vrouwen tussen de 25 en 34 jaar houden van mannen met ambitie. Maar ook zijn ze nog gevoelig voor knappe, fysiek sterke mannen. Seksuele aantrekkingskracht is in deze leeftijdsfase het belangrijkst.

Oudere man
Als vrouwen tussen de 35 en 44 jaar zijn vallen ze vooral op mannen die een paar jaar ouder zijn. Dit omdat ze zich graag willen settelen. Sociale vaardigheden zijn een must, net als goede manieren.

Veiligheid
Tussen de 45 en 54 jaar zoeken vrouwen vooral een man bij wie ze zich veilig voelen. Vrouwen in deze leeftijdscategorie zijn minder kieskeurig over wie ze daten en kiezen vaker voor een jongere man.

Kieskeurig
Vrouwen van 55 jaar en ouder zijn op zoek naar mannen met gedeelde waarden, zoals hetzelfde  gevoel voor humor. In deze leeftijd zijn vrouwen het meest kieskeurig over hun partner. Bijna de helft van de vrouwen vindt seks op deze leeftijd heel belangrijk.

Bron: Telegraaf

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.