Een maatje erbij voor de volslanke single

Datingsites groeien als paddenstoelen uit de grond en singles melden zich massaal aan. Maar dikke mensen zijn bang voor de reactie. Dat zegt de Tilburgse Joost Merkx, die samen met twee partners een datingssite bedacht speciaal voor dikke mensen.

Een tijd terug schreef de compagnon van Merkx zich in bij een datingssite. “Eenmaal op date bleek de vrouw wat forser te zijn dan hij had verwacht”, zegt Merkx. “Het is best raar dat je gewicht of formaat niet op de datingsite vermeld staat. Dat moet anders kunnen, dachten wij.”

Begin februari ging daarom de website Nieuwmaatje.nl van de drie Tilburgers online. “Op onze website maak je een profiel aan waar je ook je gewicht vermeld. Geen onverwachte verrassingen, je weet altijd waar je aan toe bent”, aldus Merkx.

Volgens Merkx komt de site op het goede moment. “Wie de media volgt, kan er niet omheen. Mensen worden steeds dikker en er zijn genoeg programma’s die dat benadrukken. Maar dat helpt dikke mensen niet over de drempel om zich aan te melden op een gewone datingsite.”

Die eerlijkheid en duidelijkheid maakt de site volgens Merkx toegankelijk. “We begonnen met nul leden. Klinkt logisch, maar af en toe zie je een datingsites met 500 leden beginnen, dat kan niet echt zijn. De inschrijvingen beginnen bij ons nu een beetje te lopen.”

De profielen worden van te voren goed gecheckt. “We willen absoluut geen sekssite worden, het moet serieus blijven.” Merkx hoopt met de controle mensen
te stimuleren zich aan te melden. “Klanten moeten er zeker van zijn dat ze met een echt persoon te maken hebben.”

De site is overigens niet alleen bedoeld voor de wat vollere single. “Ook slanke mensen die op zoek zijn naar een volslanke partner kunnen zich inschrijven.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?