lege agenda singles

Een lege agenda: zo vul je hem op!

Daar zit je dan. Op de bank en jij hebt niks te doen. Sinds je single bent geworden is je sociale leven ineens een stuk stiller. Met je ex had je geregeld borrels en etentjes bij vrienden. Nu je alleen bent wordt je steeds minder vaak uitgenodigd. Wat kun je doen op je agenda weer op te vullen? 5 tips!

1. Terug in de tijd. Dat klinkt heel makkelijk maar dat is het ook. Heb je geen zin om als ‘derde wiel aan de wagen’ te fungeren bij je vrienden? Prima, grut dan eens in je adresboekje en spoor oude vrienden en vriendinnen op. Met behulp van Facebook is dit tegenwoordig een piece of cake. Hernieuw oude contacten en vergroot je sociale leven.

2. Nodig zelf mensen uit. Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot anderen jou uitnodigen. En dat hoeft ook niet 2 op 1 te zijn. Plan een avondje bios, casino of een hapje eten. Stuur je meerdere vrienden een mail met de Datumprikker en plan geregeld een leuk uitje voor jezelf en met hen!

3. Ga vaker sporten. Ja, ook in het weekend is het een drukte van belang in de sportschool. Singles sporten vaker dan mensen die een relatie hebben, simpelweg omdat ze meer tijd voor zichzelf hebben. Combineer het sociale met het sportieve aspect. Werk jezelf lekker uit de naad en doe daarna een gezellig drankje aan de bar. Voor je het weet heb je iedere week een sportdate.

4. Neem een nieuwe hobby. Dat klinkt suf maar dat is het niet. Door iets te gaan doen waar je al langere tijd van droomt of over fantaseert sla je twee vliegen in 1 klap. Want je gaat eindelijk die cursus Italiaans koken volgen, die fotografiecursus of die lang uitgestelde wijncursus en daarmee geniet je niet alleen van je nieuwe vaardigheden maar ontmoet je meteen nieuwe mensen!

5. Of je nu wel of niet toe bent aan een nieuwe relatie, flirten en nieuwe mensen leren kennen is altijd leuk! Snuffel eens in onze gidsen, kijk op de agenda waar er leuke activiteiten worden georganiseerd bij jou in de buurt of schrijf je eens in op een datingsite. Voor je het weet zit jouw agenda stampvol!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.