lege agenda singles

Een lege agenda: zo vul je hem op!

Daar zit je dan. Op de bank en jij hebt niks te doen. Sinds je single bent geworden is je sociale leven ineens een stuk stiller. Met je ex had je geregeld borrels en etentjes bij vrienden. Nu je alleen bent wordt je steeds minder vaak uitgenodigd. Wat kun je doen op je agenda weer op te vullen? 5 tips!

1. Terug in de tijd. Dat klinkt heel makkelijk maar dat is het ook. Heb je geen zin om als ‘derde wiel aan de wagen’ te fungeren bij je vrienden? Prima, grut dan eens in je adresboekje en spoor oude vrienden en vriendinnen op. Met behulp van Facebook is dit tegenwoordig een piece of cake. Hernieuw oude contacten en vergroot je sociale leven.

2. Nodig zelf mensen uit. Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot anderen jou uitnodigen. En dat hoeft ook niet 2 op 1 te zijn. Plan een avondje bios, casino of een hapje eten. Stuur je meerdere vrienden een mail met de Datumprikker en plan geregeld een leuk uitje voor jezelf en met hen!

3. Ga vaker sporten. Ja, ook in het weekend is het een drukte van belang in de sportschool. Singles sporten vaker dan mensen die een relatie hebben, simpelweg omdat ze meer tijd voor zichzelf hebben. Combineer het sociale met het sportieve aspect. Werk jezelf lekker uit de naad en doe daarna een gezellig drankje aan de bar. Voor je het weet heb je iedere week een sportdate.

4. Neem een nieuwe hobby. Dat klinkt suf maar dat is het niet. Door iets te gaan doen waar je al langere tijd van droomt of over fantaseert sla je twee vliegen in 1 klap. Want je gaat eindelijk die cursus Italiaans koken volgen, die fotografiecursus of die lang uitgestelde wijncursus en daarmee geniet je niet alleen van je nieuwe vaardigheden maar ontmoet je meteen nieuwe mensen!

5. Of je nu wel of niet toe bent aan een nieuwe relatie, flirten en nieuwe mensen leren kennen is altijd leuk! Snuffel eens in onze gidsen, kijk op de agenda waar er leuke activiteiten worden georganiseerd bij jou in de buurt of schrijf je eens in op een datingsite. Voor je het weet zit jouw agenda stampvol!

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag