italiaanse man aanrekkelijk

Een Italiaanse man op vakantie, als dat zou kunnen

Op vakantie voelen vrouwen zich het meest aangetrokken tot Italiaanse mannen. Althans, als de eigen landgenoten niet in de buurt zijn want die vinden de vrouwen toch nog steeds het meest aantrekkelijk. Dit blijkt uit Europees onderzoek van vakantiesite Zoover onder 2000 respondenten.

Italiaanse man meest gewild

De Italianen staan bij 20,6% van de Europese vrouwen het hoogst op de verlanglijst. Gevolgd door de Spanjaarden en Turkse mannen.
1. Italiaan 20,6%
2. Spanjaard 11,6%
3. Turken 9,1%
4. Scandinaviërs 8,9%
5. Portugezen 6,8%

Duitse man juist minst

Duitse mannen hoeven het minst te rekenen op de aantrekkingskracht van vrouwen uit andere landen op vakantie. Slechts 4,1% van de vrouwen ziet de Duitse man als ideale tijdverdrijf tijdens een vakantie.

Vrouw geeft ook op vakantie voorkeur aan man uit eigen land

Opvallend is dat Nederlandse vrouwen zelfs op vakantie mannen uit ons eigen land het aantrekkelijkst vinden. 29% van de Nederlandse vrouwen geeft aan het liefst naar oer-Hollandse mannen te kijken. Verder lopen ze graag Italiaanse mannen tegen het lijf (17%) en zijn ook mannen uit Scandinavië in trek met 16% van de stemmen.

De Oostenrijkse vrouwen houden het het liefst bij hun eigen landgenoten. Maar liefst 50% zegt het op vakantie nog warmer te krijgen van de aanwezigheid van Oostenrijkse mannen.

Nederlandse man niet in trek

Nederlandse mannen op zoek naar een vakantiescharrel doen er goed aan zich te richten op Nederlandse vrouwen. Niet meer dan 4,6% van de Europese vrouwen geeft de absolute voorkeur aan een Nederlandse vakantieliefde.

Ook Italiaanse vrouw meest aantrekkelijk

Uit eerder onderzoek van Zoover kwam reeds naar voren dat de Italiaanse vrouw als meest aantrekkelijk wordt gezien met bijna 20% van de stemmen. Zweedse en Spaanse vrouwen maken de top 3 compleet.

Nederlandse vrouw gaat man voorbij

Nederlandse vrouwen doen het in ieder geval een stuk beter dan de Nederlandse man. Bijna 11% van de Europese mannen bestempelt de Nederlandse vrouw als meest aantrekkelijk.

Bron: Zoover

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!