ex loslaten tips

Een hekel aan je spiegelbeeld

Een grote neus, een dikke buik, putjes in de dijen… Maar liefst de helft van alle vrouwen is niet tevreden over haar uiterlijk. Dit blijkt uit een Britse enquête. Gek genoeg gaf 88 procent aan dat zelfvertrouwen het geheim van echte schoonheid is.

Ideaalbeeld

Om de Britse vrouwen wat extra zelfvertrouwen te geven, is de overheid een campagne gestart. Het ideaalbeeld van schoonheid zou breder moeten worden, zodat vrouwen van alle leeftijden, maten, vormen en rassen hun uiterlijk accepteren en omarmen.

Gewone vrouwen

Vooral vrouwen van boven de 40 jaar zouden erg onzeker zijn. Ze zijn ontevreden omdat ze er ouder uit zien en ze vinden hun lichaam niet meer mooi. Dit zou komen door het beeld van de eeuwig jonge vrouw die in de media en de schoonheidsindustrie wordt voorgehouden.

Buikje

De Nederlandse dames hebben ook altijd wel wat te klagen. Uit een poll die VROUW hield, bleek dat de vrouwen zich het meest aan hun buik storen. Bijna 60 procent stoort zich aan haar buikje als ze in de spiegel kijkt. Daarna volgen het kapsel, de billen en de neus met alle drie ongeveer 7,5 procent.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.