ex loslaten tips

Een hekel aan je spiegelbeeld

Een grote neus, een dikke buik, putjes in de dijen… Maar liefst de helft van alle vrouwen is niet tevreden over haar uiterlijk. Dit blijkt uit een Britse enquête. Gek genoeg gaf 88 procent aan dat zelfvertrouwen het geheim van echte schoonheid is.

Ideaalbeeld

Om de Britse vrouwen wat extra zelfvertrouwen te geven, is de overheid een campagne gestart. Het ideaalbeeld van schoonheid zou breder moeten worden, zodat vrouwen van alle leeftijden, maten, vormen en rassen hun uiterlijk accepteren en omarmen.

Gewone vrouwen

Vooral vrouwen van boven de 40 jaar zouden erg onzeker zijn. Ze zijn ontevreden omdat ze er ouder uit zien en ze vinden hun lichaam niet meer mooi. Dit zou komen door het beeld van de eeuwig jonge vrouw die in de media en de schoonheidsindustrie wordt voorgehouden.

Buikje

De Nederlandse dames hebben ook altijd wel wat te klagen. Uit een poll die VROUW hield, bleek dat de vrouwen zich het meest aan hun buik storen. Bijna 60 procent stoort zich aan haar buikje als ze in de spiegel kijkt. Daarna volgen het kapsel, de billen en de neus met alle drie ongeveer 7,5 procent.

Bron: Telegraaf

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.