Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen. Waarom? Omdat men een gebroken smartphone scherm als een hele grote afknapper ziet.

Een gebroken hart door een gebroken scherm

Blijkbaar zegt de manier waarop je met je smartphone omgaat, heel veel over jou als persoon. Dat is dan ook precies de reden dat dit zo’n grote afknapper kan zijn. Ga jij slordig om met je smartphone? Dan zul je vast ook met andere zaken in je leven slordig omgaan. En laat dat nou precies iets zijn waar we niet naar op zoek zijn in een partner!

Vooral de vrouwen letten hier extra goed op. Wist je dat je als man zijnde zelfs 86% kans hebt op een afknapper wanneer je smartphonescherm een barst heeft? Dat zijn dus aardig wat vrouwen. Zonde, want met bijvoorbeeld een leuk iPhone 13 Pro Max Hoesje is de kans op een gebroken scherm vele malen kleiner en wordt de kans op een succesvolle date dus een stuk groter! Geen iPhone? Smartphonehoesjes.nl heeft uiteraard nog veel meer hoesjes.

Nog meer smartphone-afknappers

Naast een gebroken smartphonescherm, is ook de keuze voor het merk belangrijk. Zo zijn mensen vaak op zoek naar een partner met hetzelfde smartphonemerk. Sterker nog: iPhone-bezitters kijken best vaak neer op Android-bezitters en andersom is dat precies eender. Leg tijdens een date ook vooral niet je smartphone op tafel en gebruik deze al helemaal niet. Ook dat zijn grote afknappers voor tijdens een (eerste) date! Andere afknappers zijn klagen op Facebook en heel vaak actief zijn op social media.

Wat moet ik dan wel doen?

Natuurlijk is de smartphone niet één grote afknapper. Wist je bijvoorbeeld dat men het heel aantrekkelijk vind als je dezelfde serie kijkt? Ook wat vaker een telefoongesprek voeren doet het verrassend goed, net als juist niet actief zijn op social media.