ontslag via whatsapp

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen. Waarom? Omdat men een gebroken smartphone scherm als een hele grote afknapper ziet.

Een gebroken hart door een gebroken scherm

Blijkbaar zegt de manier waarop je met je smartphone omgaat, heel veel over jou als persoon. Dat is dan ook precies de reden dat dit zo’n grote afknapper kan zijn. Ga jij slordig om met je smartphone? Dan zul je vast ook met andere zaken in je leven slordig omgaan. En laat dat nou precies iets zijn waar we niet naar op zoek zijn in een partner!

Vooral de vrouwen letten hier extra goed op. Wist je dat je als man zijnde zelfs 86% kans hebt op een afknapper wanneer je smartphonescherm een barst heeft? Dat zijn dus aardig wat vrouwen. Zonde, want met bijvoorbeeld een leuk iPhone 13 Pro Max Hoesje is de kans op een gebroken scherm vele malen kleiner en wordt de kans op een succesvolle date dus een stuk groter! Geen iPhone? Smartphonehoesjes.nl heeft uiteraard nog veel meer hoesjes.

Nog meer smartphone-afknappers

Naast een gebroken smartphonescherm, is ook de keuze voor het merk belangrijk. Zo zijn mensen vaak op zoek naar een partner met hetzelfde smartphonemerk. Sterker nog: iPhone-bezitters kijken best vaak neer op Android-bezitters en andersom is dat precies eender. Leg tijdens een date ook vooral niet je smartphone op tafel en gebruik deze al helemaal niet. Ook dat zijn grote afknappers voor tijdens een (eerste) date! Andere afknappers zijn klagen op Facebook en heel vaak actief zijn op social media.

Wat moet ik dan wel doen?

Natuurlijk is de smartphone niet één grote afknapper. Wist je bijvoorbeeld dat men het heel aantrekkelijk vind als je dezelfde serie kijkt? Ook wat vaker een telefoongesprek voeren doet het verrassend goed, net als juist niet actief zijn op social media.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.