sexy vrouw iedere leeftijd

Een foute openingszin is einde van mogelijk begin

Een eerste indruk maak je maar één keer. Dat slaat op je uiterlijk, maar zeker op wat je zegt. Het valt natuurlijk niet mee, om altijd iets origineels te zeggen tegen een onbekende. Een foute openingszin maak je nooit meer goed.

Maak er werk van als je er een date van wilt maken.

Openingszinnen die voor verbetering vatbaar zijn:

1. “Ik heb geen openingszin, maar wel zin!”
Direct laten merken dat het je om seks gaat, is sowieso een no-go. Na deze openingszin heb je nog maar weinig kans. Vrouwen krijgen bij deze vraag meteen een naamplaatje op, niet doen dus.

2. “Ken ik jou niet ergens van?”

Je geeft hiermee meteen aan dat, stel dat je de ander eerder ontmoet hebt, dit niet genoeg was om de naam te onthouden. In 9 van de 10 keer heb je de ander ook niet eerder ontmoet, en je zal dan ook een “nee” te horen krijgen.

3. “Ik ben mijn telefoonnummer kwijt, mag ik de jouwe?”

Er is bijna geen openingszin te bedenken die er meer voor zorgt dat je dom overkomt dan deze.

4. “Zoen je net zo lekker als je eruit ziet?”
Beginnen met een compliment is altijd goed maar kans van slagen is door platheid toch gering. Probeer deze gerust uit als je man bent, maar zorg voor droge kleding want het zou je zomaar op een drankje in je gezicht kunnen komen te staan. Vrouwen moeten deze zin helemaal maar achterwege laten.

5. “Wil je dansen? Mooi, dan kan ik hier gaan zitten.”
Iemand vragen om te dansen is altijd een goed idee (mits je de juiste moves hebt, anders raden we het sterk af), maar om iemand dan direct zo in de maling te nemen in het allereerste gesprek? Slecht plan.

6. “Hé, geloof jij in liefde op het eerste gezicht of moet ik nog een keer langs lopen?”
Een beetje zelfvertrouwen is zeker nodig bij het flirten, al is het alleen al om de vele afwijzingen te kunnen doorstaan. Verwacht geen wonderen, maar loop later nog een keer langs.

7. “Zie je hem/haar daar? Hij/zij wil weten of jij mij leuk vindt!”
Je verschuilen achter je vrienden, is een vaak gemaakte fout. Bij eerlijk vragen kun je hooguit een nee verwachten. Verder is er dan niks aan de hand.

8. “Ik had een fantastische openingszin, maar volgens mij hoef ik die bij jou niet eens te gebruiken.”
Iets te zelfverzekerd! Daarnaast wil iedereen graag dat je een beetje moeite doet. Gehalte aan arrogantie is hoog.

Ben oprecht

Een vaste openingszin, hoe grappig of apart ook, zal waarschijnlijk niet de deur naar een leuke relatie openen, eerder de weg naar heel veel afwijzingen en frustratie.

Hoe maak je dan toch contact? Bedenk hoe je zelf aangesproken wilt worden. Zoek naar iets gemeenschappelijks, maak een oprecht compliment en wees vooral jezelf! Uiteindelijk maak je daarmee de beste kans.

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.