Een derde mannen dumpt dikke vriendin

Plus-size modellen mogen dan gestaag aan een opmars bezig zijn, dat wil nog niet zeggen dat de vetrolletjes van gewone vrouwen ook meer getolereerd worden. Een derde van de mannen zegt althans zijn vriendin simpelweg aan de kant te zetten, wanneer zij te dik wordt. Zo valt te lezen op Nu.nl.

“Sommigen willen misschien geloven dat schoonheid van binnenuit komt,” schrijft de Britse Metro zaterdag naar aanleiding van de rondvraag. “Maar in 36 procent van de gevallen verandert de man toch echt van koers wanneer zijn vriendin aankomt.”

Op een onsje meer of minder kijken de heren nou ook weer niet: dames moeten een kilo of twintig aankomen voor de man halt toeroept.

Metamorfose

Anders dan mannen, zijn vrouwen meer vergevingsgezind als het op fysieke minpunten van de partner aankomt. Van de dames geeft slechts één op de tien aan bij een ‘horizontale metamorfose’ van haar geliefde het hazenpad te kiezen.

Gevraagd naar de ideale afmeting van een vrouw, zet de man dan ook in op een gangbare maat 38 of maat 40 terwijl vrouwen het -met een beoogde broekmaat 50 voor de heren- weer wat ruimer nemen. Lees verder..

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?