Een bril om er slimmer uit te zien

Een leugentje om bestwil, zo omschrijven velen hun gedrag als ze hun diploma of kennis wat aandikken om slimmer over te komen. En we doen het bijna allemaal, zo meent een nieuw onderzoek te weten. Waarom zijn we niet gewoon blij met ons zelf, zou voor iedereen zoveel rust geven, niet te hoeven handelen naar andersmans verwachtingen.
 

 
Waarover liegen we vooral?

62% zegt al eens een grote klassieker op de boekenmarkt te hebben gelezen terwijl dat niet zo is. 53% zet zelfs een bril op om er intellectueler uit te zien en 14% jokt over het spreken van een vreemde taal.

18% vindt het overigens leuk om bekende citaten op te zoeken om daar vervolgens mee te kunnen uitpakken, 14% is niet te beroerd om zijn of haar diploma’s wat aan te dikken, 11% liegt over zijn jobinhoud, 10% schept te veel op over zijn wijnkennis.

8% vindt populaire films altijd rotzooi, terwijl ze er stiekem graag naar kijken.

6% retweet nieuwsitems om zo mee met de actualiteit te lijken en 5% zoekt al eens interessante gespreksonderwerpen op vooraleer een dinertje van start gaat.

Oplossing

Wanneer we bij deze nu eens afspreken dat we gewoon als ons zelf op een feestje mogen verschijnen en dat we er gerust voor mogen uitkomen dat we helemaal geen liefhebber zijn van een literair kunstwerk, maar we de afgelopen middag gewoon lekker niks hebben gedaan en af en toe de Linda of Vriendin ingekeken hebben of de Donald Duck. Af en toe gevat uit de hoek komen met een eigen verzonnen grap of one-liner is toch zoveel knapper, dan deze van een ander te gebruiken. En heb je geen grap in huis, dan ben je gewoon dat serieuze type, want zo ben jij.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Beste dildo met zuignap
By Redactie ·
12 december 2022

Voor jou getest: de beste dildo’s met zuignap

Beste vibrerende slipjes
By Redactie ·
5 december 2022

Voor jou getest: de beste vibrerende slipjes

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje