estelle cruijff nieuwe liefde

Duurzaam tuinieren: dan is dit handboek op je lijf geschreven!

De eigen tuin of balkon is de ideale plek om te kunnen genieten van de natuur. Want door het aanleggen van je eigen natuurtuin, groot of klein, maak je in één klap je eigen leefomgeving duurzamer, schoner, mooier en groener! En ook als je geen enkele ervaring met tuinieren hebt is dit een absolute must-have voor het voorjaar. Duurzaam handboek voor de luie tuinier verschijnt vandaag bij uitgeverij Spectrum. 

Journalist en tuinliefhebber pur sang Loethe Olthuis legt in tien praktische en haalbare stappen uit hoe je je eigen stukje bloeiende, weelderige natuur creëert. Hoe je je tuin klimaatbestendig kunt maken. Welke bloemen de meeste vlinders en bijen trekken en hoe er het hele jaar door kleur te zien is. Ze vertelt zelfs waar er gratis planten te vinden zijn en waarom je juist een luie tuinier moet zijn, zodat egels, vogels, insecten en andere dieren zich thuis voelen. En ze laat zien hoe je je eigen eettuin of smulbalkon met fruit en groente kunt aanleggen: kruiden in potten zijn al een prima begin.

  • Praktisch en haalbaar voor zowel de beginner als de doorgewinterde tuinier
  • Met prachtige illustraties van Deborah van der Schaaf
  • Niet alleen voor tuineigenaren, ook zeer geschikt voor mensen met een balkon.
  • Inclusief recepten met ingrediënten uit de eigen tuin!

Loethe beschrijft haar praktische natuurtuin-stappenplan met leesbaar plezier en met oog voor drukke agenda’s. Is dit boek echt iets voor jou? Bestellen kan hier!

 

Duurzaam tuinieren handboek

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!