matchtmaking

DTNG. Exclusive – de nuchtere Hollandse variant op The Millionair Matchmaker

Een goede baan, een rijk sociaal leven, (netwerk)borrels, vaste avonden sporten en kinderen. Het hebben van weinig vrije tijd maakt het voor vrijgezellen steeds lastiger om potentiële partners in ‘real life’ te ontmoeten. Natuurlijk kun je de liefde zoeken via datingsites of -apps, maar hoe leuk een online gesprek ook kan zijn, in het echt kan dat tegenvallen. Om dit dateleed uit handen te nemen en vanuit het geloof dat iedereen liefdesgeluk verdient, is er DTNG. Exclusive – een offline matchmaking service voor succesvolle hoogopgeleiden tussen 35 en 60 jaar.

DTNG. Exclusive geeft dating-advies en begeleidt singles persoonlijk door het dating proces. Door een op maat gemaakte aanpak voor iedereen geeft het matchmaking bureau garantie op passende dates en biedt het uitkomst voor mensen die niet dagelijks gelijkgestemde singles tegenkomen.

Tailor made matchmatking

Het leven is te druk voor het hebben van saaie dates gebaseerd op een foto of likes. Zeker voor succesvolle single 35-plussers in ons land. Deze groep werkt hard en heeft een druk sociaal leven, maar is tegelijkertijd kritisch en heeft specifieke wensen. “De serieuze relatie waarnaar ze op zoek zijn vinden ze vaak niet via vluchtige online dating apps, hun date cultuur is anders.” aldus Lotte Ditzel, oprichtster van matchmaking bureau DTNG. Exclusive. Daarom begon ze een offline dating service die de search uit handen neemt en écht tijd neemt voor matchmaking.

Wat oorspronkelijk begon als matchmaking service voor hoogopgeleide Amsterdammers, werd, door de groeiende vraag buiten de hoofdstad, al snel uitgebreid met een landelijk georiënteerd tailor-made label. DTNG. Exclusive neemt echt de tijd voor mensen: “We gaan bij vrijgezellen langs, leren hen persoonlijk kennen en gaan heel gericht op zoek naar een match. Zo garanderen we binnen een tijdsbestek van drie tot vier maanden minimaal drie interessante dates op niveau.”

Nieuwe relatie als aanvulling, geen invulling

Het verschil met andere datingsites is dat DTNG. Exclusive echt ‘op maat’ gemaakte dates voorstelt. Kwaliteit boven kwantiteit. DTNG. Exclusive matcht personen op basis van gelijkenissen in normen, waarden, intelligentie, interesse en levensstijl. Hierbij gaan de bevlogen matchmakers een stapje verder en kijken zij ook buiten de huidige database om de perfecte match voor te stellen. Uitgangspunt van de service is gelijkwaardigheid, dit zorgt voor een langdurige interessante en comfortabele relatie. Het intakegesprek en de bijbehorende test biedt de mogelijkheid de persoon aan een gelijkgestemde persoonlijkheid te koppelen. “Goede relaties beginnen bij het écht kennen van jezelf”, zegt relatie-expert Lotte. “Zo wordt een nieuwe relatie geen invulling maar een aanvulling”.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam