Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
matchtmaking
27 juni 2018

DTNG. Exclusive – de nuchtere Hollandse variant op The Millionair Matchmaker

Een goede baan, een rijk sociaal leven, (netwerk)borrels, vaste avonden sporten en kinderen. Het hebben van weinig vrije tijd maakt het voor vrijgezellen steeds lastiger om potentiële partners in ‘real life’ te ontmoeten. Natuurlijk kun je de liefde zoeken via datingsites of -apps, maar hoe leuk een online gesprek ook kan zijn, in het echt kan dat tegenvallen. Om dit dateleed uit handen te nemen en vanuit het geloof dat iedereen liefdesgeluk verdient, is er DTNG. Exclusive – een offline matchmaking service voor succesvolle hoogopgeleiden tussen 35 en 60 jaar.

DTNG. Exclusive geeft dating-advies en begeleidt singles persoonlijk door het dating proces. Door een op maat gemaakte aanpak voor iedereen geeft het matchmaking bureau garantie op passende dates en biedt het uitkomst voor mensen die niet dagelijks gelijkgestemde singles tegenkomen.

Tailor made matchmatking

Het leven is te druk voor het hebben van saaie dates gebaseerd op een foto of likes. Zeker voor succesvolle single 35-plussers in ons land. Deze groep werkt hard en heeft een druk sociaal leven, maar is tegelijkertijd kritisch en heeft specifieke wensen. “De serieuze relatie waarnaar ze op zoek zijn vinden ze vaak niet via vluchtige online dating apps, hun date cultuur is anders.” aldus Lotte Ditzel, oprichtster van matchmaking bureau DTNG. Exclusive. Daarom begon ze een offline dating service die de search uit handen neemt en écht tijd neemt voor matchmaking.

Wat oorspronkelijk begon als matchmaking service voor hoogopgeleide Amsterdammers, werd, door de groeiende vraag buiten de hoofdstad, al snel uitgebreid met een landelijk georiënteerd tailor-made label. DTNG. Exclusive neemt echt de tijd voor mensen: “We gaan bij vrijgezellen langs, leren hen persoonlijk kennen en gaan heel gericht op zoek naar een match. Zo garanderen we binnen een tijdsbestek van drie tot vier maanden minimaal drie interessante dates op niveau.”

Nieuwe relatie als aanvulling, geen invulling

Het verschil met andere datingsites is dat DTNG. Exclusive echt ‘op maat’ gemaakte dates voorstelt. Kwaliteit boven kwantiteit. DTNG. Exclusive matcht personen op basis van gelijkenissen in normen, waarden, intelligentie, interesse en levensstijl. Hierbij gaan de bevlogen matchmakers een stapje verder en kijken zij ook buiten de huidige database om de perfecte match voor te stellen. Uitgangspunt van de service is gelijkwaardigheid, dit zorgt voor een langdurige interessante en comfortabele relatie. Het intakegesprek en de bijbehorende test biedt de mogelijkheid de persoon aan een gelijkgestemde persoonlijkheid te koppelen. “Goede relaties beginnen bij het écht kennen van jezelf”, zegt relatie-expert Lotte. “Zo wordt een nieuwe relatie geen invulling maar een aanvulling”.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Bemiddelingsbureau introduceert aanpak om eenzaamheid onder jongvolwassenen aan te pakken

Het is algemeen bekend dat één op de drie jongvolwassenen zich...

Daten tijdens warm weer? Let op de afknappers!

De kans groot dat de singles nu op het terras of...

Singles nu vaker op vervolgdate

Veel meer dates krijgen een vervolg doordat er vaker echte connecties...

Singles komen weer in actie!

Singles lijken met zicht op de nieuwe fase van de intelligente...

Stop niet met daten – 5 TIPS

Stop niet met daten. De cafés zijn leeg, maar op datingsites...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie