werken cancun

Droombaan: 6 maanden vakantie in Mexico en geld toe

Heb je het helemaal gehad hier en ben je we toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel jouw droombaan! Cancun.com is op zoek naar een nieuwe Cancun Experience Officer om vakantieparadijs Cancun te promoten. De enige criteria zijn een geldig paspoort en een minimum leeftijd van 18 jaar om te solliciteren. Baanomschrijving: logeren in luxehotels en verslag van je reis uitbrengen.

CEO op Cancun

Op een dag vind je de baan van je leven, en deze zou daar wel eens heel dicht in de buurt kunnen komen! Een reiswebsite van de Mexicaanse stad Cancun is op zoek naar iemand die zich zes maanden lang wil onderdompelen in het toerisme daar, en verslag uitbrengen op sociale media. Voor een beetje cocktails proeven en op het strand liggen krijg je ook meteen een aardig zakcentje: zo’n 8.500 euro (10.000 dollar) per maand, zo’n 6 maanden lang. De functie wordt met een knipoog omschreven als ‘CEO’, de afkorting voor Cancun Experience Officer.

Promoten!

Voor de job wordt gezocht naar een open en sociaal persoon die de verantwoordelijkheid aankan om video’s te maken, blogposts te schrijven en content voor sociale media te creëren om zo het reizen naar Cancun te promoten. Je logeert in luxehotels en krijgt VIP-toegang tot allerlei clubs en activiteiten. Kandidaten moeten bij voorkeur beschikbaar zijn van maart tot augustus 2018 om in Cancun te wonen.

Interesse? Je hebt nog tot 17 december 2017 tijd om een video in te zenden waarin je uitlegt waarom jij de geknipte persoon bent voor de baan. Inschrijven doe je hier. 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.