Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
seksproblemen ouderdom
18 mei 2018

Driekwart 50-plussers gelooft nog steeds in ware liefde

Nederland telt steeds meer vijftigplussers, en ook steeds meer single 50-plussers. Van de ruim 6,7 miljoen 50-plussers die ons land rijk is was in 2017 bijna 1,6 miljoen single. En de meeste van die singles heeft zijn of haar geloof in de liefde nog lang niet opgegeven.

Maar liefst 75% zegt nog steeds in ware liefde te geloven, blijkt uit het LoveGeist onderzoek van Ourtime. En ook zij gaan mee met hun tijd, want bijna vier op de vijf sluit niet uit een nieuwe liefde online te ontmoeten. Speciaal voor deze singles is er nu iets nieuws, online datingservice Ourtime. Op zoek naar nieuwe liefde of gewoon leuk gezelschap? Ourtime helpt 50-plussers in de jungle van het online daten.

All you need is love

Het beeld van 50-plussers achter de geraniums is allang passé. We worden steeds ouder en de huidige 50-plus single staat middenin het leven. Werk, sporten en hobby’s worden eenvoudig gecombineerd en ook eventuele kinderen zijn alweer (bijna) de deur uit. Het is dan ook nooit te laat voor het vinden van leuk gezelschap of ware liefde met dezelfde levenservaring en toekomstdromen. Ruim 8 op de 10** singles van 50 jaar en ouder wilt het liefst weer verliefd zijn, dus kom maar op met de nieuwe liefde!

 

Ontmoetingen met betekenis

De 50-plusser blijkt niet alleen te weten wat hij wil in het leven en de liefde, maar ook wat hij zoekt in een online datingservice: een veilige site met geverifieerde profielen en luisterend oor van de klantenservice indien nodig. Ourtime biedt haar members deze helpende hand en elke single vanaf 50 jaar is welkom op dit nieuwe ontmoetingsplatform. En natuurlijk kan het spannend zijn om (weer) actief te gaan daten. Daarom staat Ourtime haar members bij met raad en daad voor het creëren van betekenisvolle ontmoetingen. Zowel online als tijdens een van de vele georganiseerde activiteiten, waar members in een ongedwongen sfeer met elkaar kunnen kennismaken.

 

Ervaringsdeskundigen aan het woord: Ask a Lady

Met de jaren en ook levenservaring rijker verschuiven de wensen en criteria van een potentiële levenspartner. Wat nu extra belangrijk is? ‘Op deze leeftijd is stabiliteit in het leven toch wel een must’, aldus 50-plus vloggers Heidi en Nicole. Deze twee ervaringsdeskundigen op het gebied van online daten beantwoorden in de nieuwe Ourtime videoreeks ‘Ask a Lady’ prangende vragen van leeftijdsgenoten. Antwoorden op belangrijke vragen als ‘Is een klein beetje Photoshop van de profielfoto geoorloofd?’ of ‘Wat schrijf je nu wel of juist niet in een persoonlijke omschrijving?’ en ‘Wie moet de eerste stap zetten, de man of de vrouw?’. Ourtime biedt zo echt een helpende hand in de zoektocht naar een mooie nieuwe vriendschap of liefde.

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

4 tips voor vijftig plus singles om elkaar virtueel te leren kennen

Hoe kijken alleenwonende Nederlandse vijftigplussers tegen online daten aan, nu fysiek...

Hier is de single 50plus vrouw naar op zoek

Meer dan ooit tevoren gaan deze single ladies op zoek naar...

Een relatie op latere leeftijd: tips

Je bent geen jonge blom meer, hebt al een leven achter...

Veel samen en toch apart; het ideaal van de single 50-plusser

Samenwonen is voor single 50-plussers geen must meer. Gezelligheid, samen leuke...

Single, de overgang en je liefdesleven

Ben je single én raak je in de overgang? Dan kan...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie