seksproblemen ouderdom

Driekwart 50-plussers gelooft nog steeds in ware liefde

Nederland telt steeds meer vijftigplussers, en ook steeds meer single 50-plussers. Van de ruim 6,7 miljoen 50-plussers die ons land rijk is was in 2017 bijna 1,6 miljoen single. En de meeste van die singles heeft zijn of haar geloof in de liefde nog lang niet opgegeven.

Maar liefst 75% zegt nog steeds in ware liefde te geloven, blijkt uit het LoveGeist onderzoek van Ourtime. En ook zij gaan mee met hun tijd, want bijna vier op de vijf sluit niet uit een nieuwe liefde online te ontmoeten. Speciaal voor deze singles is er nu iets nieuws, online datingservice Ourtime. Op zoek naar nieuwe liefde of gewoon leuk gezelschap? Ourtime helpt 50-plussers in de jungle van het online daten.

All you need is love

Het beeld van 50-plussers achter de geraniums is allang passé. We worden steeds ouder en de huidige 50-plus single staat middenin het leven. Werk, sporten en hobby’s worden eenvoudig gecombineerd en ook eventuele kinderen zijn alweer (bijna) de deur uit. Het is dan ook nooit te laat voor het vinden van leuk gezelschap of ware liefde met dezelfde levenservaring en toekomstdromen. Ruim 8 op de 10** singles van 50 jaar en ouder wilt het liefst weer verliefd zijn, dus kom maar op met de nieuwe liefde!

 

Ontmoetingen met betekenis

De 50-plusser blijkt niet alleen te weten wat hij wil in het leven en de liefde, maar ook wat hij zoekt in een online datingservice: een veilige site met geverifieerde profielen en luisterend oor van de klantenservice indien nodig. Ourtime biedt haar members deze helpende hand en elke single vanaf 50 jaar is welkom op dit nieuwe ontmoetingsplatform. En natuurlijk kan het spannend zijn om (weer) actief te gaan daten. Daarom staat Ourtime haar members bij met raad en daad voor het creëren van betekenisvolle ontmoetingen. Zowel online als tijdens een van de vele georganiseerde activiteiten, waar members in een ongedwongen sfeer met elkaar kunnen kennismaken.

 

Ervaringsdeskundigen aan het woord: Ask a Lady

Met de jaren en ook levenservaring rijker verschuiven de wensen en criteria van een potentiële levenspartner. Wat nu extra belangrijk is? ‘Op deze leeftijd is stabiliteit in het leven toch wel een must’, aldus 50-plus vloggers Heidi en Nicole. Deze twee ervaringsdeskundigen op het gebied van online daten beantwoorden in de nieuwe Ourtime videoreeks ‘Ask a Lady’ prangende vragen van leeftijdsgenoten. Antwoorden op belangrijke vragen als ‘Is een klein beetje Photoshop van de profielfoto geoorloofd?’ of ‘Wat schrijf je nu wel of juist niet in een persoonlijke omschrijving?’ en ‘Wie moet de eerste stap zetten, de man of de vrouw?’. Ourtime biedt zo echt een helpende hand in de zoektocht naar een mooie nieuwe vriendschap of liefde.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam