Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
sri lanka strandvakantie
1 mei 2019

Drie keer een fijn alternatief voor je Sri Lanka reis

In februari was ik er nog. Mijn rondreis door Sri Lanka was er eentje om nooit te vergeten zo mooi. Iedereen die ik daarna sprak vertelde ik vol enthousiasme over het prachtige land, de lieve mensen, het zalige en de overweldigende natuur. Het was met recht een van de mooiste reizen die ik ooit heb gemaakt en ik spoorde iedereen dan ook aan om er zelf naar toe te gaan en al het moois met eigen ogen te gaan aanschouwen.

Sri Lanka

Inmiddels is de situatie 180 graden gedraaid. Buitenlandse toeristen worden teruggevlogen en Sri Lanka bereid zich voor op nog meer aanslagen en terreur. Wat een verschrikking voor de bevolking die mij zo blij en trots hun land lieten zien, lieten slapen in hun prachtige met eigen handen gebouwde bungalowtjes, lieten proeven van alle lokale lekkernijen. Hele families sprak ik die het lef hadden te investeren, met weinig middelen aan de slag gingen met een enorme drive om de armoede te ontstijgen, te durven bouwen aan de toekomst die ze heel zonnig en positief inzagen nu er steeds meer toeristen naar Sri Lanka kwamen. Weg zijn hun dromen, toekomstplannen en inkomsten. Want die toeristen laten zich voorlopig niet zien. Laten we hopen dat de rust snel wederkeert en zowel Srilankanen én toeristen weer kunnen gaan genieten van dit prachtige land.

sri lanka rijstvelden

3 x alternatieve vakantiebestemming

Ik voel me bevoorrecht en gelukkig dat ik zo veel van het land heb mogen zien en enorm heb kunnen genieten van Sri Lanka. Maar wat nou als je een reis had geboekt en niet meer kunt gaan? Welke landen zijn dan een fijn, mooi en veilig alternatief?

1# Thailand

Wil je dolgraag een verre reis maken naar een land met een totaal andere cultuur als de onze? Moet het een vakantieland zijn waar je relatief makkelijk kunt rondreizen, ze best een beetje Engels spreken, je heerlijk kunt eten en doorgaans geniet van een fijn zonnetje? Dan is Thailand je op het lijf geschreven! 

2# Costa Rica

Ben je dol op idyllische bounty stranden en ontdek je ook graag nieuwe culturen? Dan is Costa Rica een heuse aanrader. Het toerisme is ontwikkeld maar dan op kleine schaal (geen Torremolinos taferelen met hoge torenfla. Pura Vida is niet voor niets de veelgebruikte slogan van dit land!

3# Cambodja

Breek jij je hoofd nog over een originele vakantiebestemming? Hou je van authentiek, origineel en ben je dol op de nog niet zo platgetreden paden? Dan is een reis naar Cambodja er eentje die je beslist eens moet maken!

Bron: Singlessite.nl

Foto’s: privébezit

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single: wat doe jij met de vakantie?

Het is niet altijd gemakkelijk om als single leuk op vakantie...

Lekker vooruitzicht: op stedentrip met leuke singles

Think ahead! Nu mensen rustig aan toch weer vakantieplannen beginnen te...

Efteling wil de deuren weer openen op 20 mei

De Efteling streeft ernaar om op 20 mei haar deuren weer...

Tips voor reislustige singles in coronatijd

Groepsreizen voor singles staan tijdens de coronatijd niet in de koelkast...

Geniet tijdens thuis-quarantaine van de smaakvolle Thaise keuken

Ben je voor vanavond toe aan iets anders? Goed nieuws! Wij...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie