Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
11 februari 2019

Drie datingapps voor Valentijnsdag

Het is bijna zover: Valentijnsdag. Een leuke dag voor alle koppeltjes uiteraard maar net wat minder gezellig wanneer je single en zoekende bent. En hoe kun je al dat romantische gezwijmel om je heen nu beter uit de weg gaan dan door een paar leuke dating apps in te schakelen? Zo ontwijk je al het romantische geneuzel, de bloemen en de liefdevolle kaartjes; en zet je weer een stapje richting het vinden van die ene ware liefde. Dit zijn dé dating apps van dit moment:

1. Tinder
Een paar jaar geleden kwam deze app in opkomst, en ook in 2019 is het ontzettend populair. Hoewel Tinder niet door iedereen gezien wordt als dé app om je ware liefde te vinden, is het wel een ontzettend leuke app. Het heeft dan ook voor velen geweldige contacten, vriendschappen en zelfs relaties opgeleverd. Heb je een match gevonden, dan heb je namelijk eerst alle tijd om elkaar te leren kennen op de chat. Klikt het? Dan is het tijd om een ontmoeting in te plannen en te kijken of je ook in real-life een connectie voelt. Het fijne aan deze app is dat het erg laagdrempelig is, en dat je op basis van uiterlijk en korte omschrijving direct een virtuele eerste indruk opdoet.

2. OKCupid
Waar de naam al een grappige link naar het ‘OK Google’ fenomeen legt, biedt deze app nog meer leuks om het daten en ontmoeten van nieuwe mensen weer interessant te maken. Hoewel deze app vooral in de US gebruikt wordt vind je hier ook steeds meer lokale aanmeldingen op terug. Via een reeks interessante meerkeuzevragen worden verschillende personen aan elkaar gematcht, en krijg je vervolgens de keuze of deze match wel, of niet bij je past. Het leuke is dat het algoritme op basis van de gegeven antwoorden precies kan zien of bepaalde personen wellicht wel, of absoluut niet bij elkaar passen.

3. Match
Je hebt de reclames vast wel voorbij zien komen: Match zet zich dan ook in als een van de voorlopers en meest serieuze dating apps op de markt. Net als bij andere datingsites werkt Match met profielen die door moderators gecontroleerd worden om nep leden te vermijden.

Bron: Womenonline

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Blijf in contact en ontmoet elkaar in de liefde: Happn breidt haar diensten uit

Nu blijkt dat we in ieder geval tot 28 april zo...

Wel of niet afspreken met je nieuwe vlam?

De overheid roept mensen op om uit elkaars buurt te blijven....

Datingapp The Inner Circle: niet voor de elite

Op datingapp The Inner Circle kom je enkel singles tegen die...

5 signalen om een nepprofiel op een datingapp te herkennen

Op dating-apps zit niet achter elk profiel een echt persoon. Sommigen...

Ruim kwart van de Nederlanders ziet samenwonen als ultieme bevestiging van relatie

Wanneer weet je nu of het ‘aan’ is? Of hij of...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie