Drie datingapps voor Valentijnsdag

Het is bijna zover: Valentijnsdag. Een leuke dag voor alle koppeltjes uiteraard maar net wat minder gezellig wanneer je single en zoekende bent. En hoe kun je al dat romantische gezwijmel om je heen nu beter uit de weg gaan dan door een paar leuke dating apps in te schakelen? Zo ontwijk je al het romantische geneuzel, de bloemen en de liefdevolle kaartjes; en zet je weer een stapje richting het vinden van die ene ware liefde. Dit zijn dé dating apps van dit moment:

1. Tinder
Een paar jaar geleden kwam deze app in opkomst, en ook in 2019 is het ontzettend populair. Hoewel Tinder niet door iedereen gezien wordt als dé app om je ware liefde te vinden, is het wel een ontzettend leuke app. Het heeft dan ook voor velen geweldige contacten, vriendschappen en zelfs relaties opgeleverd. Heb je een match gevonden, dan heb je namelijk eerst alle tijd om elkaar te leren kennen op de chat. Klikt het? Dan is het tijd om een ontmoeting in te plannen en te kijken of je ook in real-life een connectie voelt. Het fijne aan deze app is dat het erg laagdrempelig is, en dat je op basis van uiterlijk en korte omschrijving direct een virtuele eerste indruk opdoet.

2. OKCupid
Waar de naam al een grappige link naar het ‘OK Google’ fenomeen legt, biedt deze app nog meer leuks om het daten en ontmoeten van nieuwe mensen weer interessant te maken. Hoewel deze app vooral in de US gebruikt wordt vind je hier ook steeds meer lokale aanmeldingen op terug. Via een reeks interessante meerkeuzevragen worden verschillende personen aan elkaar gematcht, en krijg je vervolgens de keuze of deze match wel, of niet bij je past. Het leuke is dat het algoritme op basis van de gegeven antwoorden precies kan zien of bepaalde personen wellicht wel, of absoluut niet bij elkaar passen.

3. Match
Je hebt de reclames vast wel voorbij zien komen: Match zet zich dan ook in als een van de voorlopers en meest serieuze dating apps op de markt. Net als bij andere datingsites werkt Match met profielen die door moderators gecontroleerd worden om nep leden te vermijden.

Bron: Womenonline

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam