Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
internet dating
12 januari 2020

Drie alternatieven voor Tinder dating

Ben je wel een beetje klaar met Tinder en wordt het tijd voor wat nieuws? Geen probleem! Er zijn namelijk ontzettend veel online dating sites en apps die je kunt proberen. Voor een app kun je op datingappkiezen.nl kijken om een applicatie uit te kiezen die geschikt is voor jou, terwijl datingsitekiezen.nl gebruikt kan worden voor dating sites. Daarnaast zou je ook een van de drie onderstaande platformen kunnen inzetten.

Happn

De app genaamd Happn houdt jouw locatie bij via de GPS van de telefoon, wat mogelijk enigszins negatief klinkt. Toch is dit eigenlijk juist heel positief, aangezien je naderhand mensen kunt swipen die je tijdens de dag bent tegen gekomen. Dit is dus voornamelijk handig als je mensen wilt daten die uit jouw eigen omgeving komen. De app is nog niet heel erg bekend bij het grote publiek, momenteel gebruiken dan ook met namelijk jongere mensen Happn. Bovendien is het platform aan het begin gratis, voor de eerste 10 likes hoef je namelijk niet te betalen. Daarna betaal je tussen de 10 en 20 cent.

Paiq

Paiq is oorspronkelijk ontwikkeld door studenten, de doelgroep van deze site is dan ook relatief jong. Het is bovendien voornamelijk populair in een paar steden in Nederland, waaronder Groningen en Enschede: typische studentensteden dus. De site maakt gebruik van een speciaal matchingsysteem waarbij een vragenlijst worden gebruikt. Foto’s worden bovendien pas tijdens het chatten met de ander onthuld. Paiq heeft een gratis lidmaatschap, wat natuurlijk altijd een voordeel is. Daarnaast heeft het nog meer opties voor 9,50 euro per maand.

Lexa

Een site die al wat bekender en populairder is in Nederland is natuurlijk Lexa. Voordat Tinder zo groot werd, was Lexa één van de populairste online dating sites van ons land. De doelgroep van het platform is dan ook wat ouder, onder meer hierdoor maak je op Lexa meer kans op een serieuze relatie dan andere platformen. Een andere reden hiervoor is dat je moet betalen voor een lidmaatschap, dit kost maar liefst 25 euro of meer per maand. Het publiek is dus wat ouder en op zoek naar een serieuze relatie. Elke dag krijg je een e-mail van de site waarin staat wie je profiel heeft bezocht.

Bron: Gig

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Daten tijdens warm weer? Let op de afknappers!

De kans groot dat de singles nu op het terras of...

Singles nu vaker op vervolgdate

Veel meer dates krijgen een vervolg doordat er vaker echte connecties...

Singles hunkeren naar een echte date na versoepeling van de coronaregels

Nu restaurants, terrassen, bioscopen en musea langzaamaan weer open gaan, is...

Stop niet met daten – 5 TIPS

Stop niet met daten. De cafés zijn leeg, maar op datingsites...

Veel singles zijn online date-moe

Aan enthousiasme en nieuwsgierigheid voor online daten was geen gebrek. In...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...