Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
New York slipjes gluren
17 mei 2018

Dress to impress: dit draag je in elk geval niet naar kantoor

Heerlijk hoor steeds vaker van die zonnige dagen nu het lente is. Met de zomer nog in zicht en stijgende temperaturen kleden we ons natuurlijk wat luchtiger dan in de winter. Beetje indruk maken op die knappe collega? Doen! Maar qua kleding op kantoor is het wel oppassen geblazen.  Slippers en klotsende oksels kunnen echt niet. Stylist Fred van Leer en etiquette-expert Yvonne van der Kroft vertellen hoe het wél moet.

Oksels

Van der Kroft en Van Leer zijn het over één ding eens: een duidelijke lijn trekken is lastig. Elk kantoor is immers anders. Toch zijn er altijd wel algemene richtlijnen die je verder kunnen helpen. Van Leer: ,,Wat je aan kunt ligt heel erg aan het soort bedrijf. Werk jij bij een strandtent, dan kun je lekker een korte broek aantrekken, bij een advocatenkantoor is dat natuurlijk een slecht idee. Elk kantoor heeft een airco dus hoe erg kan het nou zijn. Wil je toch wat zomers gekleed, houd dan wel je oksels bedekt. Zeker bij een man is dat geen gezicht. Ten slotte, een deostickje is je beste accessoire.”

Strandkleding

Strandkleding mag niet mee naar kantoor. Slippers, korte rokjes en spaghettibandjes zijn prima op zaterdag op een terrasje, maar mag je op doordeweekse dagen in de kast laten hangen. Van der Kroft: ,,De een vindt dat alles kan, als het maar lekker zit. De ander is wat preciezer. Mijn mening is dat je, als je gaat werken, je je netjes hoort te kleden. Heb je bijvoorbeeld hele witte benen, dan doe je geen kort rokje aan zonder kousen. Korte mouwen zijn nooit echt gepast, je kunt er dan beter een jasje of vestje overheen doen.”

Dresscode

Houd je je aan de dresscode van het kantoor, dan kan er niet veel mis gaan. ,,Je ziet nog wel eens van die bloopers: Sandalen, korte broeken, korte rokjes, te diepe decolletés of doorzichtige kleding. Als het in de winter niet kan, dan kan het in de zomer ook niet.”

Bron: AD

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Tips voor de perfecte outfit voor een succesvolle date!

De eerste indruk telt. Deze is het allerbelangrijkste en maakt of...

Vier op tien werkenden verdenkt collega’s van ‘spijbelen’

Maar liefst 41 procent van de werkende Nederlanders verdenkt hun collega’s...

Flirten op de werkvloer is ongepast

Wil je een potje flirten met die leuke nieuwe collega? Misschien...

Vrouwelijke festivalgangers dol op blote mannenbast

Het festivalseizoen komt met de zomer in zicht lekker op gang....

Japanse vrouwen in verzet tegen hoge hakken

Pak jij ook liever je sneakers dan je high heels wanneer...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...