drank seks sterrenbeeld
3 November 2015

Drank, seks en je sterrenbeeld

Voor alle mannen die hun bedprestaties willen verbeteren is er goed nieuws want uit onderzoek blijkt dat je in bed beter presteert na een het drinken van een biertje of twee.

Bier & seks

De website AskMen voerde een onderzoek naar het verband tussen bier en de bedprestaties van de man.  Daaruit blijkt dat die na een biertje of twee beter worden. Volgens wetenschapper Kat Van Kirk is hier een logische verklaring voor: bier zou veel fytoestrogenen bevatten die de ejaculatie van de man uitstellen. Dat is dus goed nieuws voor zowel de man als de vrouw.

Libido

Fans van donkere bieren hebben nog een voordeel: deze bevatten meer ijzer en geven het libido van de man een flinke boost, wat dan weer zorgt voor intensere erecties.

Drank en sterrenbeeld

Ben je niet zo’n bierdrinker maar is een rood wijntje wel helemaal jouw ding of vinden ze jou altijd en eeuwig achter een heuse cappuccino? Dan kan dat volgens een artikel op Vrouw weleens met je sterrenbeeld te maken hebben… Weten welk drankje bij jouw sterrenbeeld past? Hieronder vind je ze allemaal.

Steenbok

Als Steenbok ben je ongelooflijk geduldig en kun je erg goed concentreren. Ze houden van controle, zijn ambitieus en zeer loyaal. Als Steenbok wil je graag de zakelijke ladder beklimmen en de beste zijn. Voor jou is een espresso na het eten een goede afsluiter.

Weegschaal

De Weegschalen zijn de diplomaten onder de sterrenbeelden. Ze kunnen zich inleven en houden hun leven graag in balans. Als Weegschaal kun je goed naar anderen luisteren, ben je erg kalm en breng je graag mensen als groep bij elkaar. Jij drinkt het liefst bruisend mineraalwater met een vleugje citroen of grapefruit. Lekker verfrissend!

Maagd

Bij Maagden zit alles van binnen; ze leven totaal in hun eigen gedachten. Ze zijn erg perfectionistisch, analytisch en behulpzaam. Als Maagd kun je heel logisch problemen oplossen en ben je erg vastberaden. Een groot glas water heeft jouw voorkeur, al die ingewikkelde drankjes hoeven van jou niet zo.

Kreeft

Kreeften zijn zeer behulpzaam en gaan voor veiligheid en comfort. Daarnaast is de Kreeft een perfecte moeder met haar onvoorwaardelijke liefde en zorgen. Kreeften kunnen anderen goed lezen en onthouden alles! Als Kreeft ben je ook nog eens erg sympathiek en loyaal. Jij gaat het liefst voor een lekkere grote kop thee. Heerlijk even bijkomen op de bank na een drukke dag.

Stier

Stieren hebben een groot doorzettingsvermogen. Daarnaast houden ze erg van alles wat beroep doet op alle zintuigen, zoals smaak en geur. Als stier ben je erg geduldig en betrouwbaar, een mooie combinatie. Jij geniet van een heerlijke latte macchiato, thuis voor de buis of juist op het werk.

Waterman

De Waterman is eigenlijk heel uiteenlopend: aan de ene kant vind je het heerlijk om alleen te zijn, maar de andere kant ben je gek op mensen om je heen. De Waterman vindt het heerlijk om beide uitersten te ervaren en zo haar eigen nieuwe ideeën bedenken. Als Waterman ben je erg slim en origineel. Jij gaat dan ook graag voor een verrassend drankje: zelfgemaakte ice tea. Lekker met verse stukjes perzik of citroen in combinatie met spa rood en siroop.

Ram

Ben jij een Ram? Dan ben je vast erg ondernemend. Rammen laten sterke indrukken achter op anderen en zijn erg levendig. Het zijn zelfverzekerde leiders en stralen enthousiasme en optimisme uit. Rammen zijn echte feestbeesten en drinken het liefst een sterk drankje zoals een lekkere zoete cocktail of tequila op z’n tijd!

Tweelingen

Als Tweeling ben je snel en veelzijdig op zowel mentaal als fysiek gebied. Tweelingen zitten vol met energie en zijn erg goed met woorden. Daarnaast zijn ze nieuwsgierig, stellen ze zoveel mogelijk vragen en zijn ze graag betrokken bij alles en iedereen. Als Tweeling ben je echt een sociaal dier! Bij jou thuis staat de witte wijn altijd koud voor iedereen. Zolang het maar gezellig is!

Leeuw

Leeuwen willen graag in het middelpunt van de aandacht staan en trekken mensen aan met humor en charme. Ze barsten van de energie en nemen geen genoegen met de tweede plaats. Als Leeuw ben je zeer gul, vriendelijk en openhartig. Het zijn wereldverbeteraars die aan het einde van de dag het gevoel willen hebben dat ze iets bereikt hebben. Als Leeuw ga je voor een Amaretto, lekker sterk én zoet!

Schorpioen

Schorpioenen doorgronden graag situaties en creëren dan een overzicht van de situatie. Ze zijn erg op details gericht en willen altijd weten waarom iets zo is. Als Schorpioen ben je erg dynamisch, oplettend en vindingrijk. Van jou hoeft het allemaal niet zo sterk, een lekker glas sangria vind je heerlijk!

Boogschutter

Jij bent als Boogschutter erg positief en optimistisch ingesteld, ook ben je onafhankelijk en zeer creatief. Boogschutters zijn geboren entertainers en sprekers, ze barsten van de goede ideeën en kunnen goed schrijven of verhalen vertellen. Jullie Boogschutters zijn gek op een gin-tonic in de weekenden!

Vissen

Vissen zijn graag bezig met het mystieke en het spirituele. Ze zijn extreem creatief en kunnen hun creatieve vaardigheden gebruiken om andere mensen te begrijpen en te inspireren. Een glas rode wijn, daarmee wordt jouw creativiteit alleen maar versterkt en het smaakt je nog eens heerlijk ook!

Meer over sterrenbeelden, liefde en relaties lees je hier...

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

koken & tafelen algemeen

gerelateerde artikelen

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

Alcohol en verliefdheid hebben hetzelfde effect

Dronken van verliefdheid? Dat kan wel degelijk zo blijkt uit een...

Deze vier kenmerken verbinden mensen op relationeel vlak

Het zoeken en vinden van liefde hangt af van het vermogen...

Corona belemmert seksualiteit van jongeren

Online daten en flirten blijkt geen alternatief voor jongeren tijdens de...

Slechts 1 op 3 van de Nederlanders en Vlamingen weet wat intersekse is

Voor het eerst is onderzoek gedaan naar de kennis en opvattingen...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

advertentie

 mooi & gezond algemeen