Doutzen Kroes

Doutzen als moeder nog mooier

Staat Doutzen Kroes nu met een spuugdoekje van haar dochtertje op de foto? Nee, in dit geval niet. Maar waarschijnlijk zullen de foto’s waar ze geen make-up op heeft en over haar kinderen aan het moederen is, vast nog mooier zijn.

Geluk straal je uit

De Britse editie van Vogue meldt over Doutzen dat zij er van overtuigd is dat haar kinderen haar carrière alleen maar hebben versterkt. Haar carrière gaat beter dan ooit. Haar moeder zijn maakt dat ze nog gelukkiger is. En geluk dat straal je uit. Dat komt door al je poriën naar buiten.

Stralend gezicht

Ook voor de komst van haar kindjes was ze al met veel succes het stralende gezicht van L’Oreal Skincare, H&M, Emilio Pucci en Calvin Klein. Een gelukkig relatie zonder kinderen maakt natuurlijk ook al blij.
Schoonheid zit bij haar zeker aan de buitenkant. De grote klussen zijn er inderdaad niet minder op geworden na de komst van haar zoontje Phyllon en haar dochtertje Myllena.

Echte schoonheid

Als moeder van twee kinderen vind ik het aandoenlijk om te zien dat een vrouw, die in schoonheid ver boven ons gemiddelde vrouwen uitsteekt, gewoon zo blij is met haar kinderen. Het gaat haar zo voor de wind,  materieel zal het haar aan niets ontbreken. Alleen kinderen kunnen dat verschil maken.
Gewoon met je beide benen op de grond blijven staan. Laten zien dat je hart ook mooi is, dat noem ik pas echte schoonheid.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!