relatie stand houden
13 April 2017

Door deze vier dingen mislukt je relatie

Vraag jij je nog altijd af waarom je vorige relatie is op de klippen is gelopen? Ben je er heilig van overtuigd dat het écht niet aan jou lag maar aan hem! Misschien moet je voor alle zekerheid deze vier punten dan even nalezen.. Je weet tenslotte maar nooit wanneer het tijd is ze van de plank te halen 😉

Jijzelf de oorzaak?

Als je relatie niet lekker loopt is dat vervelend, maar soms ligt de oorzaak daarvan bij jezelf. Natuurlijk is dat niet fijn om toe te geven, maar aan de andere kant ben jij dan ook degene die er iets aan kan veranderen. De kritische punten beschrijft de professionele koppelaar Cristina Conti op Elite Daily. Zij verdiept zich dagelijks in liefdesrelaties: ‘iedere dag coach ik vrouwen die tot het besef  komen dat hun acties er waarschijnlijk voor zorgen dat hun relatie faalt.’ Dit zijn haar tips aan ons:

1 Je werk gaat voor je man

Een gezonde relatie vergt een investering. Samen met je lover is het belangrijk om van elkaar een prioriteit te maken. Je vriendschappen, werk en kinderen zijn belangrijk, maar je kunt niet aan alles evenveel tijd besteden. Je bent geen superheld die de magische kracht heeft om extra tijd te maken. Bedenk je op welke plek je lover staat en hoeveel tijd je voor jullie relatie overhebt.

2 Je bent telefoonverslaafd

Hallo digi-junkie, berg je telefoon op als je samen met je geliefde bent. Zorg ervoor dat de tijd die jullie samen zijn van hoge kwaliteit is, dat is veel beter dan veel tijd samen zijn, terwijl jullie niet echt met elkaar zijn, maar in de digitale bubbel.

3 Je praat slecht over hem

Als hij een ongelooflijke kwal is, heb je het even nodig om je hart te luchten bij vriendinnen. Dat is oké als het sporadisch is en je vrienden ook weten wat voor prachtig attente vent het is. Kun je echter geen goed woord over hem kwijt en kleineer je hem in gezelschap dan creëer je geen liefde, je voedt onzekerheid, zijn onzekerheid.

4 Je neemt hem voor lief

Volgens Cristina Conti houden mannen net zoveel van complimentjes als wij. Maar terwijl wij blij worden van liefkozingen over ons uiterlijk of ons karakter houden mannen meer van complimenten over hun acties. Merk op dat zijn restaurant keuze heel goed is of dat hij precies de goede film uitkoos voor jullie date.

Enne… we kunnen met zekerheid stellen dat deze vier adviezen ook prima toepasbaar zijn voor mannen die op zoek zijn naar nieuw relatiegeluk!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Hazes en Westenberg definitief uit elkaar

We hebben er weer twee singles bij in Nederland want André...

3 vragen die bepalen of iemand bij je past

Wat je hobby’s zijn, op welke partij je stemt of wat...

Dit zoekt Bridget Maasland in een nieuwe liefde

Verlang je naar een nieuwe liefde in je leven die past...

Deze signalen vertellen je dat een nieuwe relatie in de problemen zit

Als je probeert te achterhalen of je bent waar je moet...

Vraag jezelf dit af wanneer je overweegt terug te gaan naar je ex

In de tijd vlak na de relatie over gaat, voel je...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie