relatie stand houden

Door deze vier dingen mislukt je relatie

Vraag jij je nog altijd af waarom je vorige relatie is op de klippen is gelopen? Ben je er heilig van overtuigd dat het 茅cht niet aan jou lag maar aan hem! Misschien moet je voor alle zekerheid deze vier punten dan even nalezen.. Je weet tenslotte maar nooit wanneer het tijd is ze van de plank te halen 馃槈

Jijzelf de oorzaak?

Als je relatie niet lekker loopt is dat vervelend, maar soms ligt de oorzaak daarvan bij jezelf. Natuurlijk is dat niet fijn om toe te geven, maar aan de andere kant ben jij dan ook degene die er iets aan kan veranderen. De kritische punten beschrijft de professionele koppelaar Cristina Conti op Elite Daily. Zij verdiept zich dagelijks in liefdesrelaties: ‘iedere dag coach ik vrouwen die tot het besef 聽komen dat hun acties er waarschijnlijk voor zorgen dat hun relatie faalt.’ Dit zijn haar tips aan ons:

1 Je werk gaat voor je man

Een gezonde relatie vergt een investering. Samen met je lover is het belangrijk om van elkaar een prioriteit te maken. Je vriendschappen, werk en kinderen zijn belangrijk, maar je kunt niet aan alles evenveel tijd besteden. Je bent geen superheld die de magische kracht heeft om extra tijd te maken. Bedenk je op welke plek je lover staat en hoeveel tijd je voor jullie relatie overhebt.

2 Je bent telefoonverslaafd

Hallo digi-junkie, berg je telefoon op als je samen met je geliefde bent. Zorg ervoor dat de tijd die jullie samen zijn van hoge kwaliteit is, dat is veel beter dan veel tijd samen zijn, terwijl jullie niet echt met elkaar zijn, maar in de digitale bubbel.

3 Je praat slecht over hem

Als hij een ongelooflijke kwal is, heb je het even nodig om je hart te luchten bij vriendinnen. Dat is ok茅 als het sporadisch is en je vrienden ook weten wat voor prachtig attente vent het is. Kun je echter geen goed woord over hem kwijt en kleineer je hem in gezelschap dan cre毛er je geen liefde, je voedt onzekerheid, zijn onzekerheid.

4 Je neemt hem voor lief

Volgens Cristina Conti houden mannen net zoveel van complimentjes als wij. Maar terwijl wij blij worden van liefkozingen over ons uiterlijk of ons karakter houden mannen meer van complimenten over hun acties. Merk op dat zijn restaurant keuze heel goed is of dat hij precies de goede film uitkoos voor jullie date.

Enne… we kunnen met zekerheid stellen dat deze vier adviezen ook prima toepasbaar zijn voor mannen die op zoek zijn naar nieuw relatiegeluk!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien 路
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien 路
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek 路
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek 路
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa 路
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien 路
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.