slaaptekort

Door deze standjes slaap je daarna als een roosje

Een potje bedsport voor het slapengaan, het komt er misschien niet altijd van, maar leuk is het wel. Niet alleen is het goed voor je relatie om ’s avonds nog even samen te ontspannen en de tijd voor elkaar te nemen, maar het komt ook je nachtrust ten goede.

Orgasme

Je hebt vast al gemerkt dat je na een orgasme zonder moeite in dromenland belandt. Je lichaam is moe, je wordt overspoeld door hormonen en voor even denk je aan niets anders dan je genot. Je belandt in een soort roes en bekijkt alles door een roze bril. Maar wist je dat er ook standjes zijn die ervoor zorgen dat je écht diep in slaap valt?

Slaap

Het is The Dozy Owl, een website gespecialiseerd in alles wat met onze slaap te maken heeft, die besloot om op onderzoek uit te gaan. Aan de studie namen 1.652 testpersonen deel die over een periode van 3 maanden 25 verschillende standjes moesten testen. Ze werden uitgerust met een slaapmonitor zodat de onderzoekers hun slaappatroon vervolgens konden analyseren.

Drie standjes

Uit de resultaten bleek dat drie standjes in het bijzonder onze paradoxale slaap verlengen. Dat is de vierde fase in onze slaapcyclus en de fase waarin het merendeel van onze dromen plaatsvindt. Wil je snel en goed in dromenland belanden? Dan kan je eens proberen om op z’n hondjes klaar te komen. Daardoor wordt je paradoxale slaap met 43% verlengd. De lotuspositie komt met 39% op de tweede plaats en de spread eagle staat op drie met 35%. Tijd voor een test!

Bron: Metro

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.
onzeker
By Tijmen ·
24 augustus 2021

Verantwoord werken aan jouw onzekerheid

singlesrecepten
By Margret ·
21 augustus 2021

Leer elkaar kennen door voor elkaar te koken

Voor elkaar eten bereiden is een goede manier om zonder gesprekken veel over de ander te weten te komen.
shapeware eerste date
By Moniek ·
18 augustus 2021

Shapewear dragen tijdens een date?

Vrouw verkiest andere lingerie dan haar man, maar hoe zit het eigenlijk met corrigerend ondergoed? Kun je daarmee aankomen tijdens een date?