Door Corona getroffen Twentse ondernemingen slaan de handen ineen

Corona zorgt voor veel creatieve ideeën. Dat bracht ook de Enschedese reisorganisatie noSun Groepsreizen en festival toeleverancier Festipi uit Hengelo bij elkaar. Beide ondernemingen hadden al enige weken geen omzet, of vooruitzicht daarop en gingen met elkaar om tafel.

Wat kan er wel

“Na een sessie met mijn personeel kwam dit idee op tafel. Ik heb mijn personeel meegenomen in de harde werkelijkheid; als we ook in juli en augustus geen reizen kunnen uitvoeren, dan is het klaar. Toen was het even stil. Vervolgens hebben we gekeken naar wat we wél kunnen doen binnen alle Corona beperkingen.

Als aanbieder en uitvoerder van groepsreizen kunnen we tot een paar honderd mensen tegelijk onderbrengen in onze tenten en voorzien van stoelen, tafels en servies. Het zou zonde zijn al die materialen niet te gebruiken.

Daarnaast ligt de festivalbranche op zijn gat, vulde een collega aan. Vervolgens ontstond al snel het idee om met Festipi om tafel te gaan. De tenten en festivalaankleding van Festipi zouden een Corona veilige reis in Nederland compleet maken. De perfecte combinatie tussen een festival en een outdoor groepsreis.

FestiCamp

Het resultaat is festiCamp geworden, midden in de natuur van de Achterhoek. Het aanbod bestaat uit weekenden, midweken of er een hele week tussenuit. Een reis vol activiteiten zoals MTB, kanoën, waterski, kickbike (steppen) en een Expeditie Robinson dag.

We combineren het beste van beide werelden; je brengt een groep mensen samen, zorgt voor een super setting, activiteiten en dat bijzondere festival gevoel. Dat gevoel van even weg uit de beperkingen van je huidige leven. Uiteraard alles binnen de huidige normen en lekker veilig in Nederland.

Sinds de lancering eind mei, stromen de boekingen binnen en we verwachten nu al dat dit een blijvertje gaat worden en dat we het volgend jaar gewoon nog eens over gaan doen”, aldus noSun eigenaar Martijn Boshuis

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!