verliefdheid
9 July 2016

Dol verliefd is reuze irritant

We verlangen allemaal naar die ene allesomvattende liefde. De ware die ons hart een slag laat overslaan en waar we een gelukkige zonnige toekomst mee in willen. Maar als het moment daar is en we dol verliefd zijn, dan blijken we reuze irritant voor onze omgeving.

Zeker wanneer je zelf nog single bent kan je je rot ergeren aan die knettergekke lovebirds om je heen! Stiekem zijn we gewoon een beetje jaloers, want ja, we willen dat dat geweldige gevoel zelf ook graag. Kijk maar eens naar onderstaande situaties. Die halen je toch het bloed onder je nagels vandaan…

1# Uitgebreid zoenen in het openbaar. En dan vooral van het gevalletje smakkend elkaars mond verkennen terwijl jij tegenover hen in de trein probeert te genieten van je broodje. Get a room! 

2# Elkaar openlijk betasten. Een hand op elkaars been, uitgebreid kriebelen in de nek of een hand onder zijn shirt. Hallo! Kunnen jullie niet heel even één moment van elkaar afblijven?

3# Geen oog meer hebben voor de dingen om je heen. Dat het happy couple spontaan tegen je aanloopt omdat ze te druk zijn met naar elkaar te kijken bijvoorbeeld. Zucht, ze staan echt continue in de weg. Waarschijnlijk hebben ze het zelf niet eens door.

4# Groot puntje van ergernis: elkaar de hele tijd koosnaampjes geven. “Natuurlijk help ik je even met afwassen, liefje.” Of erger: wanneer je er al dan niet per ongeluk achter komt hoe ze elkaar in de slaapkamer noemen. Jemig, heeft er iemand een teiltje?

5# Je bent hartstikke blij voor je best friend dat zij de liefde van haar leven heeft gevonden, maar moet ze van nu af aan per se altijd in de wij-vorm praten? “Já Berlijn, daar zijn wij ook gek op!” en “Natuurlijk komen we op je verjaardag, leuk!” Echt niet dat je haar nu nog kunt vragen of ze een keertje alleen komt.

6# Wanneer verliefde stelletjes elkaars zinnen afmaken. Geweldig dat jullie elkaar zo goed kennen, maar dat hoef je echt niet steeds te laten blijken.

7# Hand in hand lopen. En dan van het kaliber ‘we nemen het hele pad in beslag omdat we per se zo dichtbij elkaar willen lopen’. Echt niet dat ze elkaar loslaten als jij er met je fiets langs wil en indringend belt.

8# Als je knetterverliefde vriendin eerst toestemming moet vragen aan haar vriend als je voorstelt om spontaan de kroeg in te gaan. Zucht, kan je niet één keer iets doen zonder hem?
9# In de categorie niet meer knetterverliefd maar nog steeds gek op elkaar: je oudtante Annie en ome Jan die samen een social media account delen. Of erger nog: één emailadres. Nee, ‘janannieenkids@msn.com’ is écht niet hartstikke makkelijk, het is vermoeiend.

10# Kleffe koppeltjes maken veel te veel selfies en plaatsen die ook nog eens op al hun social media. FF serieus, we hoeven echt niet elke dag een update dat jullie relatie nog steeds gaande is. Bij beiden spat het geluk er op hun tijdlijn vanaf. Alsof ze jou er nog even in moeten wrijven hoe single jij bent.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

Verliefde man weer baard in de keel

Als er een baby (of puppy) in de buurt is, krijgt...

Alcohol en verliefdheid hebben hetzelfde effect

Dronken van verliefdheid? Dat kan wel degelijk zo blijkt uit een...

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde...

Dit zoekt Bridget Maasland in een nieuwe liefde

Verlang je naar een nieuwe liefde in je leven die past...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie