relatie verbreken

Doe mee en win: Eerste hulp bij relatieongelukken

Eerste Hulp Bij Relatieongelukken geeft tips voor de reanimatie van een relatie en voor het plakken van snelle pleisters. Ook bevat het tips voor een meer diepgaande communicatie met de partner, want hechten helpt.

Dit boek geeft mannen en vrouwen handvatten voor het emotiemanagement dat een liefdesrelatie vraagt. Ook wie al helemaal tevreden is met de relatie kan in dit boek nog slimme ingrepen ontdekken om de relatie intiem en sprankelend te houden.

Relatieongelukken

Iedere relatie loopt tegen kleine en grotere relatieongelukken aan: Je voelt je afgewezen door je partner. Wat je vroeger zo leuk aan de ander vond, is nu ronduit irritant. De eens zo passionele verhouding is bijna ongemerkt een broer-en-zusrelatie geworden. Je hebt ontdekt dat je partner is vreemdgegaan. Met een beetje inspanning zijn veel relatieongelukken op te lossen.

Reanimatietips

Als je de tips en aanbevelingen uit dit boek ter harte neemt, komt je relatie er beter, warmer en liefdevoller uit. In het eerste hoofdstuk krijg je reanimatietips waarmee je een ingeslapen en zuurstofarme relatie weer snel tot leven wekt. De andere hoofdstukken van het boek kun je lezen op de momenten wanneer ze op jou van toepassing zijn. Ieder hoofdstuk staat op zichzelf. Van de vraag of het verstandig is om met je nieuwe geliefde te gaan trouwen tot manieren om een ingedommeld seksleven weer op gang te krijgen.

Over de auteur

Caroline Franssen is de uitvinder van de Relatie APK®. Daarmee tilt ze stellen in een dagdeel naar het volgende niveau in hun relatie. Ze is een heldere, doortastende relatiecoach die honderden mannen en vrouwen weer met elkaar heeft weten te verbinden. Dit boek is te koop bij Scriptum. 

Winnaars!

De winnaars van de actie zijn bekend! Wij feliciteren: Janke de Boer, Melanie ter Meulen, Jan van Gorselen, Linda van der Werff en Diana Zuidema. Zij ontvangen het boek Eerste hulp bij Relatieongelukken een dezer dagen thuisgestuurd.

 

/////////////////////////////////////////////////////

Meedoen & Winnen

Singlessite.nl geeft 5 exemplaren van Eerste Hulp bij Relatieongelukken cadeau! Om kans te maken moet je het volgende doen:

1. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief (belangrijk, want hierin ontvang je het codewoord!)
2. Like Singlessite.nl op Facebook
3. Mail het codewoord (dat je ontvangt in de eerst volgende nieuwsbrief) samen met jouw naam en adresgegevens naar winactie@singlessite.nl

Deze actie loopt tot 4 december 2014. De winnaars ontvangen daarna zo snel mogelijk bericht!

boek eerste hulp relatieongelukken

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.
onzeker
By Tijmen ·
24 augustus 2021

Verantwoord werken aan jouw onzekerheid

singlesrecepten
By Margret ·
21 augustus 2021

Leer elkaar kennen door voor elkaar te koken

Voor elkaar eten bereiden is een goede manier om zonder gesprekken veel over de ander te weten te komen.
shapeware eerste date
By Moniek ·
18 augustus 2021

Shapewear dragen tijdens een date?

Vrouw verkiest andere lingerie dan haar man, maar hoe zit het eigenlijk met corrigerend ondergoed? Kun je daarmee aankomen tijdens een date?