relatie verbreken

Doe mee en win: Eerste hulp bij relatieongelukken

Eerste Hulp Bij Relatieongelukken geeft tips voor de reanimatie van een relatie en voor het plakken van snelle pleisters. Ook bevat het tips voor een meer diepgaande communicatie met de partner, want hechten helpt.

Dit boek geeft mannen en vrouwen handvatten voor het emotiemanagement dat een liefdesrelatie vraagt. Ook wie al helemaal tevreden is met de relatie kan in dit boek nog slimme ingrepen ontdekken om de relatie intiem en sprankelend te houden.

Relatieongelukken

Iedere relatie loopt tegen kleine en grotere relatieongelukken aan: Je voelt je afgewezen door je partner. Wat je vroeger zo leuk aan de ander vond, is nu ronduit irritant. De eens zo passionele verhouding is bijna ongemerkt een broer-en-zusrelatie geworden. Je hebt ontdekt dat je partner is vreemdgegaan. Met een beetje inspanning zijn veel relatieongelukken op te lossen.

Reanimatietips

Als je de tips en aanbevelingen uit dit boek ter harte neemt, komt je relatie er beter, warmer en liefdevoller uit. In het eerste hoofdstuk krijg je reanimatietips waarmee je een ingeslapen en zuurstofarme relatie weer snel tot leven wekt. De andere hoofdstukken van het boek kun je lezen op de momenten wanneer ze op jou van toepassing zijn. Ieder hoofdstuk staat op zichzelf. Van de vraag of het verstandig is om met je nieuwe geliefde te gaan trouwen tot manieren om een ingedommeld seksleven weer op gang te krijgen.

Over de auteur

Caroline Franssen is de uitvinder van de Relatie APK®. Daarmee tilt ze stellen in een dagdeel naar het volgende niveau in hun relatie. Ze is een heldere, doortastende relatiecoach die honderden mannen en vrouwen weer met elkaar heeft weten te verbinden. Dit boek is te koop bij Scriptum. 

Winnaars!

De winnaars van de actie zijn bekend! Wij feliciteren: Janke de Boer, Melanie ter Meulen, Jan van Gorselen, Linda van der Werff en Diana Zuidema. Zij ontvangen het boek Eerste hulp bij Relatieongelukken een dezer dagen thuisgestuurd.

 

/////////////////////////////////////////////////////

Meedoen & Winnen

Singlessite.nl geeft 5 exemplaren van Eerste Hulp bij Relatieongelukken cadeau! Om kans te maken moet je het volgende doen:

1. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief (belangrijk, want hierin ontvang je het codewoord!)
2. Like Singlessite.nl op Facebook
3. Mail het codewoord (dat je ontvangt in de eerst volgende nieuwsbrief) samen met jouw naam en adresgegevens naar winactie@singlessite.nl

Deze actie loopt tot 4 december 2014. De winnaars ontvangen daarna zo snel mogelijk bericht!

boek eerste hulp relatieongelukken

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!