gelukkig zijn alleen

Doe jij al aan masturdating?

Ben je single? Dan heb je misschien al wel gehoord van masturdating. Dit datingfenomeen stamt terug uit 2015, maar maakt langzaamaan een comeback onder singles. Het is niet te verwarren met masturbating, want het heeft helemaal niets met een bepaald vingerspel down under te maken. Bij masturdating draait om quality time met jezelf.

Masturdating

Of het nu gaat om die nieuwe tentoonstelling die je graag wilde bezoeken, of dat nieuwe restaurant waar je al lange tijd wilde eten – waarom niet gewoon gáán. Het idee achter de term is dat je ook gewoon dingen alleen kunt ondernemen je single zijnde, like we didn’t know that already. Volgens datingexperts kent masturdating daarnaast tal van voordelen voor je geestelijke gezondheid, eigenwaarde en zou het bovendien bijdragen aan een stevige basis voor toekomstige relaties.

Eigen geluk

“Je ontwikkelt vooral een sterke en zorgzame relatie met jezelf, waar je gewend raakt jezelf te behandelen zoals je dat ook bij een beste vriend zou doen. Je bent hierbij volledig verantwoordelijk voor je eigen geluk”, aldus relatietherapeuten Selina en Vicki van het online platform Project Love. “Alleen als je een goede, sterke en liefdevolle relatie met jezelf hebt, kan je relatie met anderen echt opbloeien.” Dus hup, trek er lekker alleen op uit! Ben je een happy single maar sta je wel open voor een leuke relatie? Dan kan je natuurlijk altijd lekker gaan daten ;-).

Bron: Glamour

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.