impact schoolprestaties puber scheiding

Dochter Martijn Krabbé gaat bij Amanda wonen

Wanneer koppels met kinderen scheiden, blijven de kinderen doorgaans bij elkaar. Ze verblijven meestal afwisselend bij vader en moeder. Zo niet voor de oudste dochter van Martijn Krabbé, Michelle. Zij heeft besloten om bij haar moeder Amanda te gaan wonen.

Afscheid

De zomervakantie zal voor Martijn Krabbé een andere wending hebben gekregen nu zijn oudste dochter Michelle niet langer bij hem woont. Michelle (10) heeft volgens weekblad Weekend hebben besloten om bij haar moeder en vriend Harrie in Waalre te gaan wonen. Ze zou al afscheid hebben genomen van haar Amsterdamse school en vriendinnetjes.

Voogdij

Martijn en Amanda besloten na de breuk de voogdij te delen, maar om de kinderen niet uit hun vertrouwde omgeving in Amsterdam te halen besloten ze gezamenlijk dat hij doordeweeks de zorg voor hun kroost op zich neemt. In het weekend gaan de kinderen naar Amanda in Waalre.

Van vier naar drie

Dat hij nu dagelijks ‘nog maar’ voor drie kinderen hoeft te zorgen, valt Martijn zwaar, vertelt een ingewijde. “Het is een verdrietige situatie voor Martijn, maar voor hem gaat het geluk van zijn kinderen boven alles en hij heeft zich er dan ook bij neergelegd.”

Weekend papa en mama

Martijns andere drie kinderen Bickel, Jasmijn en Achilles blijven wel gewoon bij hun vader wonen en zien hun moeder als vanouds in de weekeinden. Martijn en Amanda maakten vorig jaar maart bekend na twintig jaar huwelijk uit elkaar te gaan. Al snel verloor Amanda haar hart aan Harrie.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.