impact schoolprestaties puber scheiding

Dochter Martijn Krabbé gaat bij Amanda wonen

Wanneer koppels met kinderen scheiden, blijven de kinderen doorgaans bij elkaar. Ze verblijven meestal afwisselend bij vader en moeder. Zo niet voor de oudste dochter van Martijn Krabbé, Michelle. Zij heeft besloten om bij haar moeder Amanda te gaan wonen.

Afscheid

De zomervakantie zal voor Martijn Krabbé een andere wending hebben gekregen nu zijn oudste dochter Michelle niet langer bij hem woont. Michelle (10) heeft volgens weekblad Weekend hebben besloten om bij haar moeder en vriend Harrie in Waalre te gaan wonen. Ze zou al afscheid hebben genomen van haar Amsterdamse school en vriendinnetjes.

Voogdij

Martijn en Amanda besloten na de breuk de voogdij te delen, maar om de kinderen niet uit hun vertrouwde omgeving in Amsterdam te halen besloten ze gezamenlijk dat hij doordeweeks de zorg voor hun kroost op zich neemt. In het weekend gaan de kinderen naar Amanda in Waalre.

Van vier naar drie

Dat hij nu dagelijks ‘nog maar’ voor drie kinderen hoeft te zorgen, valt Martijn zwaar, vertelt een ingewijde. “Het is een verdrietige situatie voor Martijn, maar voor hem gaat het geluk van zijn kinderen boven alles en hij heeft zich er dan ook bij neergelegd.”

Weekend papa en mama

Martijns andere drie kinderen Bickel, Jasmijn en Achilles blijven wel gewoon bij hun vader wonen en zien hun moeder als vanouds in de weekeinden. Martijn en Amanda maakten vorig jaar maart bekend na twintig jaar huwelijk uit elkaar te gaan. Al snel verloor Amanda haar hart aan Harrie.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

partneralimentatie
By Moniek ·
21 juni 2021

Leven oppakken na scheiding, hoe doe je dat?

By Moniek ·
7 juni 2021

6 manieren om je seksleven te stimuleren

tips spannend voorspel
By Moniek ·
3 mei 2021

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van onze bedpartner te delen met onze vriendinnen, dan met de persoon zelf.
ontharen bikinilijn
By Moniek ·
28 april 2021

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de helft heeft weleens met een andere vrouw gezoend.
ideale man vrouw relatie
By Moniek ·
21 april 2021

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde tegen het lijf lopen en samen een mooie gelukkige toekomst tegemoet gaan. Maar bestaat de ware liefde wel?
relatie zoeken
By Moniek ·
14 april 2021

Succesvol daten? Tips van de experts!

“Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen niet helemaal bij elkaar.” Misschien krijg jij dit ook regelmatig te horen als je weer een date hebt gehad. Heel frustrerend als je telkens niet verder komt dan één of een paar dates.