divorce hotel

Divorce Hotel: scheiden in twee dagen met Goedele

Maar al te vaak eindigt een echtscheiding in een langdurige vechtscheiding. In het nieuwe hulpprogramma Divorce Hotel wordt dit geprobeerd te voorkomen. Deelnemers hebben bij de start al besloten om uit elkaar te gaan maar lopen telkens tegen de verdeling van financiën en materiële zaken aan.

Onder professionele begeleiding wordt, in twee dagen tijd, toegewerkt naar het definitief doorhakken van de knoop en daarmee een nieuwe start voor beiden. Goedele Liekens presenteert het scheidingsprogramma en staat de deelnemers bij. Annemarie van Gaal, die eerder Een Dubbeltje Op Z’n Kant heeft gedaan, helpt de deelnemers bij de financiële zaken. Het nieuwe tv-programma Divorce Hotel is vanaf dinsdag 6 mei wekelijks te zien bij RTL 4.

Verdeling

Helaas eindigt een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoe langer het duurt voordat men uit de verdeling is, hoe groter de kans dat de vlam een keer in de pan slaat. En dan lijkt er geen weg meer terug. Om een dergelijk scenario te voorkomen, is het (televisieprogramma) Divorce Hotel voor sommige aanstaande ex-stellen de oplossing. Voor de (eventuele) kinderen is er dan al een omgangsregeling getroffen, zij komen ook niet in beeld op televisie.

Elke aflevering staat één case centraal. Deelnemers kunnen hun verhaal doen en onder begeleiding van een mediator, advocaten, fiscalisten en makelaars wordt in één weekend met verschillende sessies toegewerkt naar het gezamenlijke einddoel: een contract met daarin de afspraken. Dit contract is voor beide ex-genoten bindend. De eerste uitzending is op 13 mei.

Bron: TVnieuws

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.