Heb jij ook de ervaring dat mannen bij een vrouw vooral letten op lange blonde haren, een slanke tillen en strakke billen? Niet, jij hebt de ervaring dat hij ook op zoek is naar een mooi innerlijk. Dat blijkt inderdaad zo te zijn. Dus naast een mooi uiterlijk zijn er nog zeker 10 eigenschappen die mannen wel kunnen waarderen in een vrouw.

Dit zoekt een man in een vrouw met daten

1. Acceptatie

Een man wil het gevoel hebben geaccepteerd te worden zoals hij is. Een vrouw  moet hem niet willen veranderen.

2. Positieve invloed

Een man vindt het fijn als een vrouw ervoor zorgt dat hij zich beter gedraagt. Door haar aanwezigheid of gedrag zal hij zich meer attent gaan gedragen naar zijn familie, zal hij gaan helpen bij het huishouden en zal hij meer sparen.

3. Mannelijkheid

Niet alle mannen zijn natuurlijk even mannelijk, maar mannen vinden het wel fijn als een vrouw hun mannelijkheid kan waarderen. Een man vindt het af en toe prettig dat een vrouw oog heeft voor het feit dat hij groot en sterk is. 

4. Familie

Een man vindt het belangrijk als een vrouw overweg kan met zijn familie en vrienden.

5. Respect

Mannen nemen graag de tijd om naar elkaar te luisteren. Ruzies lossen ze graag privé op, daar hebben ze niemand voor nodig anders dan hun partner. 

6. Seks

Het lijkt een open deur, maar seks is (ook) voor mannen belangrijk. Dit zit hem niet in speciale standjes, maar gewoon in een goede klik tussen (en boven) de lakens.

7. Redelijkheid

Een algemene gedachten over vrouwen is dat vrouwen zeuren. Mannen vinden dat ook. Maar hoe minder vrouwen zeuren hoe leuker mannen de betreffende vrouw vinden. Dit wil niet zeggen dat er geen problemen besproken kunnen worden.

8. Intelligentie

Mannen knappen af op vrouwen die domme opmerkingen maken. Ook vrouwen die nergens wat van afweten vinden ze niet prettig. Mannen willen graag een goed gesprek kunnen voeren met een vrouw. 

9. Zelfstandigheid

Mannen willen een vrouw, die zelfstandig in het leven staat en die niet bij alles hulp nodig heeft,

10. Aantrekkingskracht

Mannen vallen niet per se of niet alleen op uiterlijk. Mannen waarderen het wel als een vrouw er verzorgd uitziet.