liefde dating goede voornemens

Dit zoekt Bridget Maasland in een nieuwe liefde

Verlang je naar een nieuwe liefde in je leven die past bij wie je bent en hoe je nu in het leven staat met al je levenservaring? Je bent niet de enige. Ook Bridget Maasland weet wat ze wil op liefdesgebied. 

Ware liefde

Bridget Maasland heeft de hoop op ‘de ware’ niet opgegeven na haar veelbesproken relatie met André Hazes. Ze vertelt in gesprek met Grazia dat ze een enorme romanticus is en hoopt op een man die beter bij zijn gevoel kan en daardoor meer begrip heeft voor vrouwen.

Emotioneel ontwikkeld

“Dus iemand die op het emotionele vlak wat meer ontwikkeld is”, aldus de 46-jarige presentatrice, die daaraan toevoegt dat ze een iets rustigere man wil vinden.

Toch weet Maasland dat verliefdheid anders loopt. “Als je verliefd wordt, dan word je verliefd. Dus dan hoop ik dat ik uiteindelijk andere keuzes maak in het traject. Maar ik kan natuurlijk niet gaan zeggen: ik word alleen nog maar verliefd op zo’n type man. Was het maar zo makkelijk.”

Niet liever alleen

Ondanks de kritiek en zelfs doodsbedreigingen naar aanleiding van haar relatie met Hazes, is Maasland niet verbitterd of verzuurd. “Het is niet zo dat ik denk: ik wil lekker alleen blijven. Dus misschien wil je dan ook wel makkelijker ergens in geloven. Ik ben er ook blij om dat ik daarin niet ben veranderd, zeker na alles wat ik heb meegemaakt op liefdesgebied.”

“De liefde is iets waar je in moet blijven geloven, want wat is er zonder liefde? Dan heb ik het niet zozeer over de liefde in romantische zin, maar op elk gebied: vriendschappen, familie.”

Bron(nen): Grazia / Nu.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.