liefde dating goede voornemens

Dit zoekt Bridget Maasland in een nieuwe liefde

Verlang je naar een nieuwe liefde in je leven die past bij wie je bent en hoe je nu in het leven staat met al je levenservaring? Je bent niet de enige. Ook Bridget Maasland weet wat ze wil op liefdesgebied. 

Ware liefde

Bridget Maasland heeft de hoop op ‘de ware’ niet opgegeven na haar veelbesproken relatie met André Hazes. Ze vertelt in gesprek met Grazia dat ze een enorme romanticus is en hoopt op een man die beter bij zijn gevoel kan en daardoor meer begrip heeft voor vrouwen.

Emotioneel ontwikkeld

“Dus iemand die op het emotionele vlak wat meer ontwikkeld is”, aldus de 46-jarige presentatrice, die daaraan toevoegt dat ze een iets rustigere man wil vinden.

Toch weet Maasland dat verliefdheid anders loopt. “Als je verliefd wordt, dan word je verliefd. Dus dan hoop ik dat ik uiteindelijk andere keuzes maak in het traject. Maar ik kan natuurlijk niet gaan zeggen: ik word alleen nog maar verliefd op zo’n type man. Was het maar zo makkelijk.”

Niet liever alleen

Ondanks de kritiek en zelfs doodsbedreigingen naar aanleiding van haar relatie met Hazes, is Maasland niet verbitterd of verzuurd. “Het is niet zo dat ik denk: ik wil lekker alleen blijven. Dus misschien wil je dan ook wel makkelijker ergens in geloven. Ik ben er ook blij om dat ik daarin niet ben veranderd, zeker na alles wat ik heb meegemaakt op liefdesgebied.”

“De liefde is iets waar je in moet blijven geloven, want wat is er zonder liefde? Dan heb ik het niet zozeer over de liefde in romantische zin, maar op elk gebied: vriendschappen, familie.”

Bron(nen): Grazia / Nu.nl

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

partneralimentatie
By Moniek ·
21 juni 2021

Leven oppakken na scheiding, hoe doe je dat?

By Moniek ·
7 juni 2021

6 manieren om je seksleven te stimuleren

tips spannend voorspel
By Moniek ·
3 mei 2021

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van onze bedpartner te delen met onze vriendinnen, dan met de persoon zelf.
ontharen bikinilijn
By Moniek ·
28 april 2021

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de helft heeft weleens met een andere vrouw gezoend.
ideale man vrouw relatie
By Moniek ·
21 april 2021

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde tegen het lijf lopen en samen een mooie gelukkige toekomst tegemoet gaan. Maar bestaat de ware liefde wel?
relatie zoeken
By Moniek ·
14 april 2021

Succesvol daten? Tips van de experts!

“Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen niet helemaal bij elkaar.” Misschien krijg jij dit ook regelmatig te horen als je weer een date hebt gehad. Heel frustrerend als je telkens niet verder komt dan één of een paar dates.