relatiebureau voor singles

Dit zoeken we in onze toekomstige partner!

Dat mannen en vrouwen anders zijn en anders in het leven staan, is voor iedereen duidelijk. Dat de meeste van deze mannen en vrouwen liever het leven delen met een ander is ook geen nieuws.  Wat hebben beiden echter het hoogst in hun vaandel staan als zoekcriterium?

Een onderzoek naar voorkeuren onder hoger opgeleide singles wees het volgende uit (Bron: ‘van eerste knipoog tot vaste relatie’, Nicole Carmichael).

De voorkeuren van mannen:

1 Vriendelijkheid

2 Intelligentie

3 Uiterlijk

4 Persoonlijkheid

5 Goede gezondheid

De voorkeuren van vrouwen:

1 Vriendelijkheid

2 Intelligentie

3 Persoonlijkheid

4 Gezondheid

5 Aanpassingsvermogen

Uiterlijk

Opvallend genoeg stelt deze groep bij zowel vrouwen als mannen dat ‘vriendelijkheid’ en ‘intelligentie’ het belangrijkste is. Voor vrouwen komt ‘uiterlijk’ pas op de zesde plaats en dus niet aan bod in de top 5. Zij vinden het belangrijker dat een man zich kan aanpassen.

Matchingsproces

Een leuk inzicht maar niet voor alle hoger opgeleiden zal dit ‘gemiddelde’ gelden. Bovendien zijn de begrippen erg subjectief want wat verstaat iemand onder ‘vriendelijkheid’ of ‘persoonlijkheid’?  Vandaar ook dat gedegen persoonlijk onderzoek een essentieel onderdeel is van het matchingsproces bij bemiddelingsbureaus.

Bemiddelingsbureaus die een hoge slagingskans nastreven en ervan uitgaan dat het doel een duurzame relatie is!

Uitgebreide persoonsanalyse

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Date for 2. Zij matchen op basis van een uitgebreide persoonsanalyse. Een kennismakingsgesprek is er geheel vrijblijvend en kosteloos. Meer weten? Kijk op de site van Date for 2.

Betty van de Meulengraaf van Date for 2:

Persoonlijke relatiebemiddeling voor hoger opgeleide 30+ singles in Noord Brabant

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam