relatiebureau voor singles

Dit zoeken we in onze toekomstige partner!

Dat mannen en vrouwen anders zijn en anders in het leven staan, is voor iedereen duidelijk. Dat de meeste van deze mannen en vrouwen liever het leven delen met een ander is ook geen nieuws.  Wat hebben beiden echter het hoogst in hun vaandel staan als zoekcriterium?

Een onderzoek naar voorkeuren onder hoger opgeleide singles wees het volgende uit (Bron: ‘van eerste knipoog tot vaste relatie’, Nicole Carmichael).

De voorkeuren van mannen:

1 Vriendelijkheid

2 Intelligentie

3 Uiterlijk

4 Persoonlijkheid

5 Goede gezondheid

De voorkeuren van vrouwen:

1 Vriendelijkheid

2 Intelligentie

3 Persoonlijkheid

4 Gezondheid

5 Aanpassingsvermogen

Uiterlijk

Opvallend genoeg stelt deze groep bij zowel vrouwen als mannen dat ‘vriendelijkheid’ en ‘intelligentie’ het belangrijkste is. Voor vrouwen komt ‘uiterlijk’ pas op de zesde plaats en dus niet aan bod in de top 5. Zij vinden het belangrijker dat een man zich kan aanpassen.

Matchingsproces

Een leuk inzicht maar niet voor alle hoger opgeleiden zal dit ‘gemiddelde’ gelden. Bovendien zijn de begrippen erg subjectief want wat verstaat iemand onder ‘vriendelijkheid’ of ‘persoonlijkheid’?  Vandaar ook dat gedegen persoonlijk onderzoek een essentieel onderdeel is van het matchingsproces bij bemiddelingsbureaus.

Bemiddelingsbureaus die een hoge slagingskans nastreven en ervan uitgaan dat het doel een duurzame relatie is!

Uitgebreide persoonsanalyse

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Date for 2. Zij matchen op basis van een uitgebreide persoonsanalyse. Een kennismakingsgesprek is er geheel vrijblijvend en kosteloos. Meer weten? Kijk op de site van Date for 2.

Betty van de Meulengraaf van Date for 2:

Persoonlijke relatiebemiddeling voor hoger opgeleide 30+ singles in Noord Brabant

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.