match daten
3 November 2020

Dit zijn je beste liefdesmatches als je een Schorpioen bent

Het is hét seizoen voor sterrenbeeld Schorpioen en daarom hoog tijd omg dit sterrenbeeld beter te gaan leren kennen. Schorpioenen houden ervan om de mensen om zich heen te inspireren. Als je een Schorpioen om je heen hebt, dan komt het wel goed. Er zijn een paar sterrenbeelden die extra graag in de buurt willen zijn van dit sterrenbeeld.

De sterrenbeelden Kreeft, Vissen of Stier hebben volgens de sterren een grote kans om verliefd te worden op een Schorpioen.

De drie beste matches voor een Schorpioen

Een Schorpioen is een waterelement binnen de sterrenbeelden, dit betekent dat ze extra gepassioneerd en super romantisch zijn. Maar om verliefd te worden heeft een Schorpioen wel een heel speciaal iemand nodig. Grote kans dat dit wel iemand is met het sterrenbeeld Kreeft, Vissen of Stier. Waarom – dat leggen we je uit.

1. Stier en Schorpioen- verschillen trekken elkaar juist aan, toch?!

Op de een of andere manier werkt het zo dat verschillen elkaar aantrekken. Misschien komt dit omdat je dan nieuwsgierig bent naar een ander omdat deze zó anders is, of omdat een relatie op deze manier spannend blijft. We hebben geen idee waarom, maar het werkt echt. Dit is ook de reden waarom een Schorpioen en een Stier een goede match zouden zijn.

De grootste verschillen zijn dat een Schorpioen een water element is en een Stier een aarde element. Een Schorpioen is iets afwachtend binnen een relatie maar gaat er uiteindelijk echt voor. Bij een Stier is de commitment er meteen al, dit sterrenbeeld wil namelijk zo graag liefde om zich heen hebben, dat hij/zij er altijd voor zal gaan.

2. Kreeft en een Schropioen- match made in heaven

Uit alle matches, passen een Kreeft en Schorpioen het beste bij elkaar. Beide zijn het water elementen en op dit vlak passen ze dus bij elkaar. Waardoor ze elkaar op emotioneel gebied begrijpen.

Maar er zijn gelukkig wel een paar verschillen. Dat is ook nodig om een relatie te laten slagen. Een Schorpioen pak het liefst een probleem meteen aan met een confrontatie, hoewel een Kreeft liever afwacht en aankijkt hoe de situatie zich zal ontwikkelen.

3. Vissen en Schorpioen- een droom

Een relatie tussen deze twee sterrenbeelden is net een droom. Zó perfect, maar ook zó gevaarlijk. Het kan namelijk gebeuren dat je in deze droomwereld blijft hangen en niet meer terugkomt in de echte wereld. Voor beide sterrenbeelden is het lastig om realistisch te blijven. In deze relatie is het dus belangrijk dat er iemand is die de ‘echte’ wereld weer tevoorschijn haalt.

De relatie tussen een Schorpioen en een Vissen is lastig, maar magische.

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singles rondrijden op zoek naar de ware

Deze matchmaker uit Breda komt met een nieuw initiatief: ze rijdt...

3 sterrenbeelden die zich het meest tot jou aangetrokken voelen

Wie interesse heeft in astrologie weet natuurlijk allang dat bepaalde sterrenbeelden...

Daten in coronatijden? Dit doe je in elk geval liever niet

Is hij of zij überhaupt de moeite waard om het risico...

Relatieadvies nodig? Dit staat erover in de sterren

Natuurlijk geen oplossing voor langdurige relatieproblemen maar wel een tipje van...

Moeilijk om een nieuwe liefde toe te laten? Tips!

Misschien houdt je jezelf tegen, en durf jij liefde niet toe...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie