match daten

Dit zijn je beste liefdesmatches als je een Schorpioen bent

Het is hét seizoen voor sterrenbeeld Schorpioen en daarom hoog tijd omg dit sterrenbeeld beter te gaan leren kennen. Schorpioenen houden ervan om de mensen om zich heen te inspireren. Als je een Schorpioen om je heen hebt, dan komt het wel goed. Er zijn een paar sterrenbeelden die extra graag in de buurt willen zijn van dit sterrenbeeld.

De sterrenbeelden Kreeft, Vissen of Stier hebben volgens de sterren een grote kans om verliefd te worden op een Schorpioen.

De drie beste matches voor een Schorpioen

Een Schorpioen is een waterelement binnen de sterrenbeelden, dit betekent dat ze extra gepassioneerd en super romantisch zijn. Maar om verliefd te worden heeft een Schorpioen wel een heel speciaal iemand nodig. Grote kans dat dit wel iemand is met het sterrenbeeld Kreeft, Vissen of Stier. Waarom – dat leggen we je uit.

1. Stier en Schorpioen- verschillen trekken elkaar juist aan, toch?!

Op de een of andere manier werkt het zo dat verschillen elkaar aantrekken. Misschien komt dit omdat je dan nieuwsgierig bent naar een ander omdat deze zó anders is, of omdat een relatie op deze manier spannend blijft. We hebben geen idee waarom, maar het werkt echt. Dit is ook de reden waarom een Schorpioen en een Stier een goede match zouden zijn.

De grootste verschillen zijn dat een Schorpioen een water element is en een Stier een aarde element. Een Schorpioen is iets afwachtend binnen een relatie maar gaat er uiteindelijk echt voor. Bij een Stier is de commitment er meteen al, dit sterrenbeeld wil namelijk zo graag liefde om zich heen hebben, dat hij/zij er altijd voor zal gaan.

2. Kreeft en een Schropioen- match made in heaven

Uit alle matches, passen een Kreeft en Schorpioen het beste bij elkaar. Beide zijn het water elementen en op dit vlak passen ze dus bij elkaar. Waardoor ze elkaar op emotioneel gebied begrijpen.

Maar er zijn gelukkig wel een paar verschillen. Dat is ook nodig om een relatie te laten slagen. Een Schorpioen pak het liefst een probleem meteen aan met een confrontatie, hoewel een Kreeft liever afwacht en aankijkt hoe de situatie zich zal ontwikkelen.

3. Vissen en Schorpioen- een droom

Een relatie tussen deze twee sterrenbeelden is net een droom. Zó perfect, maar ook zó gevaarlijk. Het kan namelijk gebeuren dat je in deze droomwereld blijft hangen en niet meer terugkomt in de echte wereld. Voor beide sterrenbeelden is het lastig om realistisch te blijven. In deze relatie is het dus belangrijk dat er iemand is die de ‘echte’ wereld weer tevoorschijn haalt.

De relatie tussen een Schorpioen en een Vissen is lastig, maar magische.

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.