Blijheid vrijheid

Dit zijn de zonnige pluspunten van het (weer) single zijn!

Na een relatiebreuk ga je eerst door een moeilijke periode: dagen, weken of maanden. Je voelt je lusteloos, hebt nergens zin in, hebt geen eetlust en je huilt wat af om wat is geweest.. Gelukkig zijn je vriendinnen er voor je en merk je dat je je na een tijd echt al veel beter voelt. Jullie relatie is natuurlijk niet zonder reden uitgegaan en als je al deze zonnige kanten van het single leven inziet kun je daar zeker weten van gaan genieten.

  1. Je hebt weer tijd voor je vriendinnen

Je moet toegeven dat als je een relatie hebt je minder tijd hebt voor je vriendinnen. Dat is helemaal niet erg want het gaat om het vinden van een goede balans tussen die twee maar als je weer single bent kun je alle tijd weer spenderen aan je vriendinnen.

Je kunt elke avond met ze eten, naar het park gaan of een willekeurig festivalletje pakken in het weekend. Al die dingen doe je net iets minder snel als je een partner hebt met wie je elke avond samen bent.

  1. Je hoeft met niemand rekening te houden

Als je samenwoont moet je vanzelfsprekend rekening houden met je partner. Je kunt nou eenmaal niet om 03.00 uur ‘s nachts thuiskomen zonder uit te leggen waar je was. Je partner zou zich enorm veel zorgen maken en dat is logisch want andersom zou jij dat ook doen.

Nu je weer single bent kun jij gaan en staan waar je wil. Je bent niemand enige uitleg verschuldigd en als jij zin hebt om op woensdag uit te gaan tot diep in de nacht doe je dat lekker.

  1. Je kan nieuwe mensen leren kennen als single

Het is niet zonder reden uitgegaan tussen jou en je partner. Als jullie toch niet de ware voor elkaar bleken te zijn kun je nu op zoek gaan naar iemand die dat wél is, en die zoektocht is hartstikke leuk.

Natuurlijk is het spannend als je weer gaat daten maar uiteindelijk vind je iemand die nog veel beter bij je past en tot die tijd kun je hier en daar lekker een beetje snoepen *wink*.

  1. Je kan nóg meer tijd aan je hond besteden

Je hond zal er dolblij mee zijn dat je weer single bent want nu krijgt hij nóg meer aandacht. Jij besteedt elk moment van de dag aan je pup en laat hem extra vaak uit zodat jij in het park knappe potentiële lovers kan spotten.

  1. Je voelt je bevrijd nu je weer single bent

Jullie relatie is niet voor niks tot een einde gekomen en het kan zomaar zijn dat dat jou een heel bevrijdend gevoel geeft. Al helemaal als jullie al een tijd lang in een neerwaartse spiraal zaten.

Het is soms moeilijk om die knoop door te hakken maar je zult merken dat als je dat wel doet het een heel vrij gevoel geeft.

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.