Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
Blijheid vrijheid
4 juni 2019

Dit zijn de zonnige pluspunten van het (weer) single zijn!

Na een relatiebreuk ga je eerst door een moeilijke periode: dagen, weken of maanden. Je voelt je lusteloos, hebt nergens zin in, hebt geen eetlust en je huilt wat af om wat is geweest.. Gelukkig zijn je vriendinnen er voor je en merk je dat je je na een tijd echt al veel beter voelt. Jullie relatie is natuurlijk niet zonder reden uitgegaan en als je al deze zonnige kanten van het single leven inziet kun je daar zeker weten van gaan genieten.

  1. Je hebt weer tijd voor je vriendinnen

Je moet toegeven dat als je een relatie hebt je minder tijd hebt voor je vriendinnen. Dat is helemaal niet erg want het gaat om het vinden van een goede balans tussen die twee maar als je weer single bent kun je alle tijd weer spenderen aan je vriendinnen.

Je kunt elke avond met ze eten, naar het park gaan of een willekeurig festivalletje pakken in het weekend. Al die dingen doe je net iets minder snel als je een partner hebt met wie je elke avond samen bent.

  1. Je hoeft met niemand rekening te houden

Als je samenwoont moet je vanzelfsprekend rekening houden met je partner. Je kunt nou eenmaal niet om 03.00 uur ‘s nachts thuiskomen zonder uit te leggen waar je was. Je partner zou zich enorm veel zorgen maken en dat is logisch want andersom zou jij dat ook doen.

Nu je weer single bent kun jij gaan en staan waar je wil. Je bent niemand enige uitleg verschuldigd en als jij zin hebt om op woensdag uit te gaan tot diep in de nacht doe je dat lekker.

  1. Je kan nieuwe mensen leren kennen als single

Het is niet zonder reden uitgegaan tussen jou en je partner. Als jullie toch niet de ware voor elkaar bleken te zijn kun je nu op zoek gaan naar iemand die dat wél is, en die zoektocht is hartstikke leuk.

Natuurlijk is het spannend als je weer gaat daten maar uiteindelijk vind je iemand die nog veel beter bij je past en tot die tijd kun je hier en daar lekker een beetje snoepen *wink*.

  1. Je kan nóg meer tijd aan je hond besteden

Je hond zal er dolblij mee zijn dat je weer single bent want nu krijgt hij nóg meer aandacht. Jij besteedt elk moment van de dag aan je pup en laat hem extra vaak uit zodat jij in het park knappe potentiële lovers kan spotten.

  1. Je voelt je bevrijd nu je weer single bent

Jullie relatie is niet voor niks tot een einde gekomen en het kan zomaar zijn dat dat jou een heel bevrijdend gevoel geeft. Al helemaal als jullie al een tijd lang in een neerwaartse spiraal zaten.

Het is soms moeilijk om die knoop door te hakken maar je zult merken dat als je dat wel doet het een heel vrij gevoel geeft.

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Heel in 4 stappen je gebroken hart

Het beëindigen van een relatie is vaak pijnlijk en emotioneel. Het...

We scheiden omdat we denken met iemand anders gelukkiger te zijn

Onze relaties, zowel werk als privé, komen onder druk te staan...

Einde relatie bezongen door Amy Winehouse

We hebben allemaal zo onze eigen manier om om te gaan...

Dit is waarom de social media een relatiebreuk erger maakt

Voordat er social media bestond was een relatiebreuk vaak al gewoon...

Zo kom je de feestdagen door met een gebroken hart

Hartstikke gezellig hoor die feestdagen in het verschiet! Tenzij het net...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie