schoolmeisje halloween

Dit zijn de meest verleidelijke Halloween outfits

Vergeet de spoken- en monster outfits met Halloween dit jaar. Stoute schoolmeisjes en brute brandweermannen zijn veel enger als je relatie je lief is. AshleyMadison.com deed onderzoek welke outfits favoriet zijn bij vreemdgangers.

De Halloween feesten worden in Nederland steeds populairder. AshleyMadison.com deed een wereldwijd onderzoek waar 17.834 leden aan mee deden. De vraag is: van welke outfits krijg je erotisch kippenvel?

Blijkt dat het stoute schoolmeisje bij 31% van de mannen hitte oproept waar het vagevuur een koele herfstavond bij lijkt. En hopelijk willen de mannelijke brandweermannen het helse vuur blussen dat ze oproepen bij maar liefst 34% van de vrouwen. Hieronder de top vijf van de meest aan de verleidelijke verkleedpakjes.

Man Vrouwen
Stoute Schoolmeisje 31% Brandweerman 34%
De Sexy Nerd 23% Politieagent 26%
Superheldin 20% Christian Grey 19%
Cheerleader 15% Astronaut 13%
Verpleegster 11% Cowboy 8%

 

Verkleedpartijtje

“Waar verkleed wordt vallen spaanders in menig relatie,” zegt woordvoerder Marco Barneveld van AshleyMadison.com. Wat iets te maken schijnt te hebben dat men voor even heel iemand anders kan en mag zijn. Eigenlijk net als met carnaval, waar niemand opkijkt van een buitenechtelijke zoentje hier of daar. Wat opvalt, is een daling van de verpleegster van de eerste naar de vijfde plaats ten opzichte van vorig jaar. Zou dit iets met de dreiging van Ebola te maken hebben? En de opkomst van verkleedfiguur Christian Grey van 50 Shades of Gray. De data die onttrokken wordt uit onze vreemdgaande leden verbaast ook ons regelmatig.

Enkele andere cijfers uit het onderzoek:

  • 56% van de vrouwen en 61% van de mannen voelen zich minder schuldig over vreemdgaan dan op andere dagen van het jaar.
  • 38% van de vrouwen en 41% van de mannen zoeken een excuus om alleen op stap te gaan zodat ze vreemd kunnen gaan.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.