datingsites vergelijken

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland

Ben je op zoek naar nieuwe platformen om jouw toekomstige nieuwe liefde te vinden? Er bestaan talloze sites waarop jij je helemaal kunt uitleven. Wellicht wil jij weten of het online daten bij je past. De ware liefde is niet in één gat te vangen; oriënteer je daarom op verschillende dates en ontdek welke het beste bij jou passend is.

De wereld van online daten

Welkom in de wereld van online daten! Of dit nu geheel nieuw voor je is of dat je al jarenlang ervaring hebt, daten is en blijft natuurlijk altijd spannend. Je weet immers niet wie je tegen gaat komen – dit onverwachte maakt het voor velen extra spannend en uitdagend. Tijdens die zoektocht komen er heel wat datingsites op je af die je stuk voor stuk mooie beloftes doen. Heb je het gevoel dat je het overzicht verliest? Geen paniek, want dan kun je altijd nog gratis datingsites vergelijken. Op die manier zie je in één oogopslag welke verschillen er tussen bepaalde sites bestaat en kun je eenvoudiger een keuze maken.

Benieuwd op welke sites je online iemand beter kunt leren kennen? Hier komen ze:

  • Maak kennis met het bekende Relatieplanet. Op deze site kun je je geheel gratis en zonder bijkomende kosten inschrijven. Iedere gebruiker wordt streng gecontroleerd en er wordt zorgvuldig omgegaan met jouw privacygegevens.
  • De tweede site die veel Nederlandse gebruikers kent, is Lexa. Ook hier is aanmelden gratis, maar houd wel in de gaten dat je meer moet betalen als je met meer mensen in contact wil komen. Een voordeel van Lexa is dat er een speciale app is ontwikkeld voor de gebruikers.

· Parship is één van de grootste datingsites die Nederland kent en bovendien betrouwbaar om jouw potentiële liefde te ontmoeten. Voor nep-gebruikers hoef je niet bang te zijn, want de profielen worden eerst gecontroleerd voordat deze online gaan.

Extra spanning

Voor wie op zoek is naar extra sensatie en wie het traditionele daten een boost wil geven, is het wellicht interessant om te kiezen voor een date voor drie personen. Ook voor het vinden van een trio zijn er diverse websites die je hierbij helpen. Online is de kans groter om een trio te regelen dan in de plaatselijke kroeg.
Een bekende site op dit gebied is Ondeugend Daten. Je kunt hier (zelfs anoniem) op zoek naar meerdere partners. Schrijf je je liever gratis in? Kijk dan eens naar Casual Dating. Deze website zoekt naar potentiële partners bij jou in de buurt; wel zo makkelijk als je niet ver wil reizen.

Schrijf je in op een van de vele datingsites in Nederland en wie weet ontmoet jij wel jouw soulmate!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.