borsthaar mannen hip

Dit zijn de drie grootste afknappers voor mannen

Net aan het daten of begeef je je in een prille relatie? Dan kan je best onzeker zijn. Valt jouw humor wel in de smaak? Kan hij het jurkje dat je uit de kast getrokken hebt waarderen? Ga je niet te snel?

Vind je iemand écht leuk, dan wil je er natuurlijk ook alles aan doen om een klik te laten ontstaan. Wat daarbij best handig is om te weten, is wat volgens mannen de grootste afknappers zijn. Onderzoekers besloten het uit te zoeken. ‘Wanneer je afknappers op een gezonde manier benadert, zorgen ze ervoor dat je normen en waarden een vaste plaats krijgen wanneer je aan het daten bent’, aldus Jonathan Bennet, relatie- en datingexpert tegenover Bustle. ‘Zo kunnen afknappers mensen soms echt helpen.’

Dit zouden mannen de grootste afknappers vinden:

  1. Ongemakkelijke eerste date

Uit het onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de mannen (56 procent) niet op een tweede date zou gaan als de eerste ongemakkelijk was. Jonathan: ‘Een goede klik en directe vonk is belangrijk voor mannen.’

  1. Gebrek aan humor

Waarschijnlijk geen verrassing: dezelfde soort humor staat hoog op het eisenlijstje van mannen. Maar liefst 94 procent van de mannen omschrijft hun ideale partner als grappig.

  1. Andere financiële doelen

Uit onderzoek van CreditLoan zou ongeveer de helft van de mannen de kosten van een relatie delen of gescheiden houden, zolang de boel maar eerlijk verdeeld is. Denkt hun partner daar anders over, dan kan dat een flinke afknapper zijn.

Bron: Viva

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam