kwetsbaar helpt in liefde

Dit zijn de 11 datingtrends van dit jaar

Van ‘Apocalypsing’ tot ‘Zoomlander-ing’, de datingtrends van dit jaar bieden inzicht in daten, relaties en break-ups. Datingtrends  in 2021 zijn onder meer:

Apocalypsing (/ ah-poc-a-lyps-ing): Elke relatie behandelen alsof het je laatste is en super serieus worden met iemand met wie je net bent gaan daten.

Maskerading (/ mas-kuh-reyd-ing): Zeggen dat je geeft om COVID-19-veiligheidsmaatregelen om indruk te maken, maar in het echt doe je het niet.

Fauci-ing (/ fau-chee-ing): Weigeren om met iemand uit te gaan omdat je het gevoel hebt dat ze COVID-19 niet serieus genoeg nemen.

Zoomlander-ing (/ zoom-lan-der-ing): Wanneer een zoom-date de hele tijd bezig is zichzelf in de camera te bekijken in plaats van te kijken naar de persoon met wie ze een date hebben.

Endgame-ing (/ end-geym-ing): Per ongeluk een NSFW-foto of -video (seksueel getinte foto/video) sturen naar iemand met wie je aan het daten bent.

Folklore-ing (/ fo-klore-ing): Zo gefocust zijn op sprookjesachtige romantiek dat verwachtingen niet overeenkomen met de werkelijkheid.

Sanitizing (/ san-i-tahyz-ing): Het wissen van je sociale media van al het fotografische bewijs van een eerdere relatie.

Waldo-ing (/ wawl-doh-ing): Wanneer iemand alleen groepsfoto’s op zijn datingprofiel plaatst, waardoor het moeilijk wordt om te bepalen wie ze zijn en hoe ze eruit zien.

Stalk-blocking (/ stawk blok-ing): Je sociale media-accounts privé maken, zodat toekomstige dates je niet kunnen overspoelen, want hallo – niemand wil een creep!

Bradying (/ braid-e-ing): Een langdurige relatie beëindigen ondanks dat vrienden en familie denken dat je een fout maakt.

Hey & Pray (/ Hey en prey): Elke match willekeurig spammen met een standaard “Hey daar”, “Hey jij”, “Hey”, “Hallo”, en bidden dat iemand zal reageren en geïnteresseerd zal zijn.

Bron: WomenOnline

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen