kwetsbaar helpt in liefde
26 February 2021

Dit zijn de 11 datingtrends van dit jaar

Van ‘Apocalypsing’ tot ‘Zoomlander-ing’, de datingtrends van dit jaar bieden inzicht in daten, relaties en break-ups. Datingtrends  in 2021 zijn onder meer:

Apocalypsing (/ ah-poc-a-lyps-ing): Elke relatie behandelen alsof het je laatste is en super serieus worden met iemand met wie je net bent gaan daten.

Maskerading (/ mas-kuh-reyd-ing): Zeggen dat je geeft om COVID-19-veiligheidsmaatregelen om indruk te maken, maar in het echt doe je het niet.

Fauci-ing (/ fau-chee-ing): Weigeren om met iemand uit te gaan omdat je het gevoel hebt dat ze COVID-19 niet serieus genoeg nemen.

Zoomlander-ing (/ zoom-lan-der-ing): Wanneer een zoom-date de hele tijd bezig is zichzelf in de camera te bekijken in plaats van te kijken naar de persoon met wie ze een date hebben.

Endgame-ing (/ end-geym-ing): Per ongeluk een NSFW-foto of -video (seksueel getinte foto/video) sturen naar iemand met wie je aan het daten bent.

Folklore-ing (/ fo-klore-ing): Zo gefocust zijn op sprookjesachtige romantiek dat verwachtingen niet overeenkomen met de werkelijkheid.

Sanitizing (/ san-i-tahyz-ing): Het wissen van je sociale media van al het fotografische bewijs van een eerdere relatie.

Waldo-ing (/ wawl-doh-ing): Wanneer iemand alleen groepsfoto’s op zijn datingprofiel plaatst, waardoor het moeilijk wordt om te bepalen wie ze zijn en hoe ze eruit zien.

Stalk-blocking (/ stawk blok-ing): Je sociale media-accounts privé maken, zodat toekomstige dates je niet kunnen overspoelen, want hallo – niemand wil een creep!

Bradying (/ braid-e-ing): Een langdurige relatie beëindigen ondanks dat vrienden en familie denken dat je een fout maakt.

Hey & Pray (/ Hey en prey): Elke match willekeurig spammen met een standaard “Hey daar”, “Hey jij”, “Hey”, “Hallo”, en bidden dat iemand zal reageren en geïnteresseerd zal zijn.

Bron: WomenOnline

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Genoeg van swipen en oppervlakkig daten. Liefdes app Magnolia matcht met wetenschappelijk algoritme.

Let’s be honest. Op de populaire dating apps staat één ding...

Gouden tips voor een succesvolle speeddate: wie niet waagt, wie niet wint!

Stel dat je bent zoals de meeste mensen. Je bent bloednerveus...

Met deze tips heb je geen ongemakkelijke telefoonseks

Tinderdates zitten er nauwelijks in en met iemand mee naar huis...

Daten in lockdowntijd: ontdek Drankjedoen.nl

Zit je  als single met je handen in haar nu je...

Vidate: eerste video datingapp van Nederlandse bodem

Waar het bij de gemiddelde datingapp 38 uur duurt voordat er...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie