kwetsbaar helpt in liefde

Dit zijn de 11 datingtrends van dit jaar

Van ‘Apocalypsing’ tot ‘Zoomlander-ing’, de datingtrends van dit jaar bieden inzicht in daten, relaties en break-ups. Datingtrends  in 2021 zijn onder meer:

Apocalypsing (/ ah-poc-a-lyps-ing): Elke relatie behandelen alsof het je laatste is en super serieus worden met iemand met wie je net bent gaan daten.

Maskerading (/ mas-kuh-reyd-ing): Zeggen dat je geeft om COVID-19-veiligheidsmaatregelen om indruk te maken, maar in het echt doe je het niet.

Fauci-ing (/ fau-chee-ing): Weigeren om met iemand uit te gaan omdat je het gevoel hebt dat ze COVID-19 niet serieus genoeg nemen.

Zoomlander-ing (/ zoom-lan-der-ing): Wanneer een zoom-date de hele tijd bezig is zichzelf in de camera te bekijken in plaats van te kijken naar de persoon met wie ze een date hebben.

Endgame-ing (/ end-geym-ing): Per ongeluk een NSFW-foto of -video (seksueel getinte foto/video) sturen naar iemand met wie je aan het daten bent.

Folklore-ing (/ fo-klore-ing): Zo gefocust zijn op sprookjesachtige romantiek dat verwachtingen niet overeenkomen met de werkelijkheid.

Sanitizing (/ san-i-tahyz-ing): Het wissen van je sociale media van al het fotografische bewijs van een eerdere relatie.

Waldo-ing (/ wawl-doh-ing): Wanneer iemand alleen groepsfoto’s op zijn datingprofiel plaatst, waardoor het moeilijk wordt om te bepalen wie ze zijn en hoe ze eruit zien.

Stalk-blocking (/ stawk blok-ing): Je sociale media-accounts privé maken, zodat toekomstige dates je niet kunnen overspoelen, want hallo – niemand wil een creep!

Bradying (/ braid-e-ing): Een langdurige relatie beëindigen ondanks dat vrienden en familie denken dat je een fout maakt.

Hey & Pray (/ Hey en prey): Elke match willekeurig spammen met een standaard “Hey daar”, “Hey jij”, “Hey”, “Hallo”, en bidden dat iemand zal reageren en geïnteresseerd zal zijn.

Bron: WomenOnline

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.