kwetsbaar helpt in liefde

Dit zijn de 11 datingtrends van dit jaar

Van ‘Apocalypsing’ tot ‘Zoomlander-ing’, de datingtrends van dit jaar bieden inzicht in daten, relaties en break-ups. Datingtrends  in 2021 zijn onder meer:

Apocalypsing (/ ah-poc-a-lyps-ing): Elke relatie behandelen alsof het je laatste is en super serieus worden met iemand met wie je net bent gaan daten.

Maskerading (/ mas-kuh-reyd-ing): Zeggen dat je geeft om COVID-19-veiligheidsmaatregelen om indruk te maken, maar in het echt doe je het niet.

Fauci-ing (/ fau-chee-ing): Weigeren om met iemand uit te gaan omdat je het gevoel hebt dat ze COVID-19 niet serieus genoeg nemen.

Zoomlander-ing (/ zoom-lan-der-ing): Wanneer een zoom-date de hele tijd bezig is zichzelf in de camera te bekijken in plaats van te kijken naar de persoon met wie ze een date hebben.

Endgame-ing (/ end-geym-ing): Per ongeluk een NSFW-foto of -video (seksueel getinte foto/video) sturen naar iemand met wie je aan het daten bent.

Folklore-ing (/ fo-klore-ing): Zo gefocust zijn op sprookjesachtige romantiek dat verwachtingen niet overeenkomen met de werkelijkheid.

Sanitizing (/ san-i-tahyz-ing): Het wissen van je sociale media van al het fotografische bewijs van een eerdere relatie.

Waldo-ing (/ wawl-doh-ing): Wanneer iemand alleen groepsfoto’s op zijn datingprofiel plaatst, waardoor het moeilijk wordt om te bepalen wie ze zijn en hoe ze eruit zien.

Stalk-blocking (/ stawk blok-ing): Je sociale media-accounts privé maken, zodat toekomstige dates je niet kunnen overspoelen, want hallo – niemand wil een creep!

Bradying (/ braid-e-ing): Een langdurige relatie beëindigen ondanks dat vrienden en familie denken dat je een fout maakt.

Hey & Pray (/ Hey en prey): Elke match willekeurig spammen met een standaard “Hey daar”, “Hey jij”, “Hey”, “Hallo”, en bidden dat iemand zal reageren en geïnteresseerd zal zijn.

Bron: WomenOnline

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.