ogen

Dit zegt de kleur van je ogen over jou

Je kent vast de uitdrukking ‘ogen zijn de spiegel van de ziel’. Volgens de site Listovitiv zit hier echt een kern van waarheid in en zeggen jouw ogen veel over hoe je als persoon in elkaar steekt. Nieuwsgierig wat jouw ogen precies over jouw persoonlijkheid vertellen?

Bruine ogen

Mensen met bruine ogen zijn vaak aantrekkelijk en zelfverzekerd. Bruin is een aardse kleur die vaak wordt gelinkt aan kenmerken als eenvoud, creativiteit en positiviteit. Ook zijn mensen met bruine ogen vaak onafhankelijk, beleefd en zorgzaam. Ze houden ervan om nieuwe uitdagingen aan te gaan en veel nieuwe mensen te ontmoeten. Hoewel ze zelfverzekerd en vastberaden zijn, vinden ze het over het algemeen wel moeilijk om hun gevoelens te uiten.

Hazelkleurige ogen

Ogen die niet echt blauw, grijs, groen of bruin zijn, vallen in de categorie ‘hazel’. Een bijzondere en bovendien prachtige oogkleur. Mensen met hazelkleurige ogen zijn vaak elegant, spontaan en houden van avontuur. Ook hebben ze een go with the flow houding en passen ze zich makkelijk aan. Ze zijn dapper en houden ervan om nieuwe dingen uit te proberen. Mensen met hazelkleurige ogen hebben wel vaak moeite met relaties onderhouden en kunnen af en toe wat humeurig zijn.

Grijze ogen

Mensen met grijze ogen zijn geboren leiders en bezitten hier dan ook de perfecte eigenschappen voor. Ze zijn sterk, wijs, dominant en subtiel. Ze hebben vaak een passie voor de dingen die ze doen en nemen relaties heel serieus. Verder zijn het hele creatieve en fantasierijke mensen. Mensen met grijze ogen zijn hele fijne mensen om om je heen te hebben en hun gezelschap heeft vaak positieve effecten op anderen.

Groene ogen

Mensen met groene ogen zijn meestal intelligent, aantrekkelijk en nieuwsgierig. Naast dat ze geïnteresseerd zijn in nieuwe dingen, zijn ze ook vaak heel erg gepassioneerd. Een ‘nadeel’: ze worden over het algemeen vrij snel jaloers. Gelukkig kunnen ze wel goed het negatieve omzetten in iets positiefs. Hun jeugdigheid en levendigheid is voor velen aanstekelijk en maakt het fijn om deze mensen om je heen te hebben.

Blauwe ogen

Wist je dat de meeste mensen het liefst blauwe ogen zouden willen hebben? Mensen met deze gewilde oogkleur zijn rustig, slim, vriendelijk, jeugdig en energiek. Ze hebben vaak het verlangen om andere mensen blij te maken en zijn daarom heel zachtmoedig en charmant. Mensen met blauwe ogen zoeken vaak een langdurige relatie met full-commitment. Als ze eenmaal zo’n relatie hebben gevonden, zullen ze er alles aan doen om hun wederhelft gelukkig te maken.

Bron: Listovativ / JAN

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.