berichten ex facebook verbergen

Dit weet Facebook allemaal over jou

Ook al ben je helemaal niet zo actief op Facebook, de kans is groot dat het platform -zonder dat je het zelf weet – toch nog best veel van jou weet. Vergis je niet: ze zijn razend slim in het achterhalen van allerlei informatie, dus ook over jou!

Informatie over jou

Benieuwd hoeveel Facebook over jou weet? Het is een kwestie van een paar seconden. Open Facebook en klik op je eigen profiel. Kies voor ‘instellingen’ en scroll in het keuzemenu door naar ‘advertenties’. Onder deze tab vind je alle informatie die het sociale medium over je heeft verzameld op basis van jouw profiel en je sociale interacties op het kanaal. Wat je ziet als je doorklikt? Dit is heel creepy. Al jouw persoonlijke informatie staat hier ‘keurig’ per categorie op een rijtje: ‘je interesses’, ‘jouw informatie’ en ‘adverteerders’ met wie je interactie hebt gehad’.

Aanpassen doe je zo

Ben jij hier – net als wij – ook zo van geschrokken? Er is gelukkig een manier om deze informatie aan te passen. Hoe je dit doet? Als je op één van de categorieën klikt – bijvoorbeeld ‘je interesses’ – kun je een bedrijf of onderwerp verwijderen door met je muis op de interesse te gaan staan waar het om gaat en vervolgens op het kruis in de rechterbovenhoek te klikken.

Bron: Het Laatste Nieuws

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.