singles ontmoeten

Dit weekend singles ontmoeten?

We zitten halverwege de week, dus de hoogste tijd om je een update te geven van de leukste events en uitjes om nieuwe singles te ontmoeten! Lees je even mee?

5 tips om nieuwe singles te ontmoeten

  1. Op vrijdag 19 september kunnen singles in Arnhem een maar liefst 20 singles in een keer tegen het lijf lopen! Een avondje speeddaten is leuk, gezellig en ook een beetje spannend natuurlijk. Verrassend leuk als avondje uit. Tips om er een succesvolle avond van te maken lees je bij 7 supertips voor speeddaten.
  2. Lekker een weekendje weg en meteen nieuwe mensen leren kennen? Sla twee vliegen in 1 klap en ga op 19 september mee met deze trip naar Hamburg! Het is een hippe stad wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd. Alleen ietsjes dichterbij gelukkig. Echt een heerlijke trip met gezellige borrels en nog veel meer!
  3. Dansen, borrelen en kennis maken met nieuwe mensen? Dan ga je op 19 september naar de singles borrel in Utrecht.  Wist je dat er tijdens deze single borrels al honderden matches zijn ontstaan? Reden genoeg om eens een kansje te wagen lijkt ons!
  4. Hou je van lekker eten en koken? Dan kan je dat perfect combineren met het ontmoeten van nieuwe mensen. In Oirschot is er op 20 september een zalige kookworkshop speciaal voor singles. Smikkelen en smullen maar!
  5. Ben jij graag in beweging? Nou, dan hebben wij het ideale singles uitje voor je gevonden. Op 20 september kun je samen met andere singles meedoen aan de Dam tot Dam wandeltocht. Deze loopt van Amsterdam naar Zaandam. En tijdens deze prachtige route heb je natuurlijk alle tijd om eens rustig kennis te maken met alle andere deelnemers.

Komt dit artikel je pas onder ogen als het weekend al voorbij is? Geen nood! Check de agenda voor nieuwe leuke uitjes om andere singles te ontmoeten.

Fijn weekend allemaal!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Margret ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Margret ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona