snor en vrouw

Dit vinden mannen onaantrekkelijk aan vrouwen

Mannen zijn dol op vrouwen! Maar sommige trekjes of gewoontes vallen niet altijd helemaal in de smaak bij de heren. Ben jij schuldig aan deze 8 dingen die mannen onaantrekkelijk vinden aan een vrouw?

8 onaantrekkelijke eigenschappen van vrouwen

 

1. Onverzorgd haar

Je kan nog zoveel tijd aan je make-up besteden. Mannen houden er niet van als jij met een bos onverzorgd, vet of droog haar rondloopt. Dus was je haar, verzorg het en föhn het. Steek er net even wat extra tijd in. Hij blij, jij blij.

2. Ongeschoren

Als je single en niets van plan bent is het geen probleem als jij je benen en je intieme delen lekker laat begroeien. Maar als jij je op dating gebied bevindt en zeker niet de enige bent die daar komt, houd het bij, er is voor een man bijna geen grotere afknapper.

3. Boos zijn zonder reden

Boos zijn om het boos zijn? Dit gaat er bij de mannen niet in. Waarom zou je eigenlijk? Het kost je negatieve energie, het maakt je lelijk en je wint er werkelijk niets mee.

4. Te krappe kleding

Hij ziet jou graag goed gekleed. Hij heeft het liefst dat jij kleding draagt die past. Knellende kleding die vetrollen veroorzaakt die jij normaal gesproken niet hebt, is niet heel aantrekkelijk.

5. Onverzorgde voeten

Nagellak die er half uitgegroeid is, eeltkloven. Klinkt niet echt sexy hè? Geef je voeten regelmatig een pedicure zodat ook dit lichaamsdeel zacht en verzorgd is.

6. Diva gedrag

We lopen dan misschien liever niet door de regen en staan ook liever niet lang in de rij. Maar laat het niet merken. Gedraag je niet als een diva tijdens je eerste date en ga er ook niet vanuit dat hij alles betaalt. Natuurlijk ga je daar stiekem wel vanuit, maar laat het niet blijken.

7. Schelden

Niets zo onaantrekkelijk als een vrouw die bij elke zin een aantal scheldwoorden eruit knalt.

8. Besluiteloosheid

Wij vrouwen kunnen nog al wispelturig zijn, een man heeft gewoon liever dat je beslist.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.