Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
7 super tips speeddaten
30 augustus 2018

Dit verklapt je drankkeuze op een eerste date over je

Veel mensen kiezen kiezen tijdens een eerste date voor een alcoholische versnapering. Logisch: het maakt je wat losser en verkleint daarmee de kans op ongemakkelijke stiltes. Maar wat zegt jouw favoriete borrel over je persoonlijkheid? Datingexpert en psycholoog Amelie Guerard van datingapp Once vertelt.

Bier

Kies jij op date één het liefst voor een goudgele rakker? Dit zou betekenen dat je een kalm persoon bent die de afspraak graag rustig op z’n gemakje laat verlopen. Go with the flow, we zien wel hoe ’t loopt. Het woord ‘verwachtingen’ komt niet in jouw woordenboek voor.

Wijn

Wijndrinkers houden de wereld om hen heen goed in de smiezen en zijn graag van alle gossip op de hoogte. Als het even kan ontfutselen zij tijdens een date maar al te graag graag alle ins en outs over andermans liefdesverleden. Daarnaast zijn ze slecht in alleen zijn en houden ze van het krijgen van complimenten (tja, wie niet?). Kortom: weet wat je te doen staat als jouw date een glaasje vergist druivensap bestelt.

Prosecco

Zijn bubbels jouw ding? Dan ben je – en deze zagen we niet aankomen – volgens Amelie in eerste instantie wat verlegen. Wie jou echter beter kent, weet dat onder die verlegenheid een sprankelende persoonlijkheid schuilgaat. Als jouw date de juiste snaar weet te raken, kom je vast wat losser.

Tequila

Over loskomen gesproken… dat moet met een tequiladrinker als date wel lukken. Dit type is volgens Amelie ontzettend levenslustig. Hij of zij neemt graag risico’s en houdt van uitdagingen. Nerveus of verlegen zal je deze persoon niet snel zien.

Rum

Bestel jij het liefst een drankje waar rum in zit? Credits voor jou, want dat maakt je een mysterieus en boeiend persoon. Het uitgaansleven is voor jou gemaakt en op de dansvloer kom je helemaal tot je recht.

Wodka

Wodkadrinkers zijn volgens Amelie echte praters. Eerste dates zijn geen enkel probleem, want dit type is open en ontmoet graag nieuwe mensen. In de spotlight staan kost geen enkele moeite. Gráág zelfs.

Bron: Viva

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Zit er dan toch alcohol in alcoholvrij bier?

In tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, zijn namelijk niet...

Singles komen weer in actie!

Singles lijken met zicht op de nieuwe fase van de intelligente...

Online daten ongemakkelijk? Deze dating app belooft gespreksstof

Daten via apps is populair, ook in tijden van corona. Maar...

Zo haal je het beste uit je eerste date

Om het uiterste uit jezelf en je date te halen, is...

Een op de vier vrouwelijke singles zet nooit eerste stap

Drie op de vier singles ontmoet een geliefde het liefst in...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!