Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
Boer Zoekt Vrouw
8 oktober 2018

Dit verklaart de populariteit van Boer zoekt Vrouw

Zat jij ook weer aan de buis gekluisterd zondagavond voor een nieuwe episode van Boer zoekt Vrouw? Je bent niet de enige. Elke week zitten er miljoenen mensen voor de tv om de liefdesavonturen van een vijftal boeren te volgen. Maar waarom zijn we toch allemaal zo verknocht aan het programma? De Doetinchemse psycholoog Susanne te Pas legt het uit.

Liefdesperikelen

Iedere zondagavond kunnen we weer genieten van de liefdesperikelen van Jaap, Michelle, Steffi, Wim en Marnix. Waarom we elke keer met miljoenen tegelijk voor de buis kruipen? “Het is allemaal heel normaal en alledaags wat er in het programma gebeurt. Het is herkenbaar en staat niet ver van ons af. Dit geeft je als kijker een heel veilig gevoel”, legt Susanne uit.

Boer zoekt Vrouw

Daarnaast is ook de nuchtere houding van de boeren volgens de Doetinchemse psycholoog één van de succesfactoren. “Wij mensen vinden het heel prettig als we ons kunnen identificeren met de mensen om ons heen. Júist omdat die boeren hele normale mensen zijn, zien we veel van onszelf of ons eigen leven terug in het programma. Wat dan weer positieve gevoelens bij ons oproept.”

De liefde..

Al moeten we volgens Susanne de liefde ook vooral niet vergeten. “Een zoektocht naar de liefde is áltijd leuk om naar te kijken. Helemaal met zo’n programma als Boer zoekt Vrouw. Alles is heel puur en echt”, vertelt ze. En mocht je nog geen relatie hebben? “Dan herken je waarschijnlijk de eenzaamheid die de boeren ook ervaren. Dan is het opnieuw die herkenbaarheid waardoor je blíjft kijken.”

Plattelandsleven

Dat het programma zich afspeelt op de boerderij zorgt volgens de psycholoog ook voor een enorme aantrekkingskracht. “Het plattelandsleven is zo heerlijk rustig en simpel. De enorme gejaagdheid waarmee we allemaal leven, zie je daar bijna niet. Ik denk dat we daar stiekem toch allemaal een beetje naar terug verlangen. Naar dat heerlijke boerenleven”, aldus Susanne.

Bron: Indebuurt

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Direct Wonen Huren

gerelateerde artikelen

Flirty Dancing: Wendy van Dijk swingt met singles

Wendy van Dijk heeft haar eerste programma bij SBS6 te pakken,...

Waarom verliefd zijn hetzelfde is als dronken zijn

Je kunt dronken zijn van verliefdheid, of juist verliefd worden van...

Na de zomervakantie stijgt aantal echtscheidingen

Vakantie is voor veel stellen het laatste redmiddel om hun relatie...

Offline ontmoeten versus online daten

Kun je in tijden van swipen, keuren en eindeloze virtuele keuze...

Is hij de ware liefde? Vijf vragen om jezelf te stellen

Jullie daten een poosje en het is super! Hier vijf vragen...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

advertentie

koken & tafelen algemeen