Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
Boer Zoekt Vrouw
8 oktober 2018

Dit verklaart de populariteit van Boer zoekt Vrouw

Zat jij ook weer aan de buis gekluisterd zondagavond voor een nieuwe episode van Boer zoekt Vrouw? Je bent niet de enige. Elke week zitten er miljoenen mensen voor de tv om de liefdesavonturen van een vijftal boeren te volgen. Maar waarom zijn we toch allemaal zo verknocht aan het programma? De Doetinchemse psycholoog Susanne te Pas legt het uit.

Liefdesperikelen

Iedere zondagavond kunnen we weer genieten van de liefdesperikelen van Jaap, Michelle, Steffi, Wim en Marnix. Waarom we elke keer met miljoenen tegelijk voor de buis kruipen? “Het is allemaal heel normaal en alledaags wat er in het programma gebeurt. Het is herkenbaar en staat niet ver van ons af. Dit geeft je als kijker een heel veilig gevoel”, legt Susanne uit.

Boer zoekt Vrouw

Daarnaast is ook de nuchtere houding van de boeren volgens de Doetinchemse psycholoog één van de succesfactoren. “Wij mensen vinden het heel prettig als we ons kunnen identificeren met de mensen om ons heen. Júist omdat die boeren hele normale mensen zijn, zien we veel van onszelf of ons eigen leven terug in het programma. Wat dan weer positieve gevoelens bij ons oproept.”

De liefde..

Al moeten we volgens Susanne de liefde ook vooral niet vergeten. “Een zoektocht naar de liefde is áltijd leuk om naar te kijken. Helemaal met zo’n programma als Boer zoekt Vrouw. Alles is heel puur en echt”, vertelt ze. En mocht je nog geen relatie hebben? “Dan herken je waarschijnlijk de eenzaamheid die de boeren ook ervaren. Dan is het opnieuw die herkenbaarheid waardoor je blíjft kijken.”

Plattelandsleven

Dat het programma zich afspeelt op de boerderij zorgt volgens de psycholoog ook voor een enorme aantrekkingskracht. “Het plattelandsleven is zo heerlijk rustig en simpel. De enorme gejaagdheid waarmee we allemaal leven, zie je daar bijna niet. Ik denk dat we daar stiekem toch allemaal een beetje naar terug verlangen. Naar dat heerlijke boerenleven”, aldus Susanne.

Bron: Indebuurt

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Wonen algemeen

gerelateerde artikelen

Lange afstandsrelatie: dit zijn de voordelen

Om een goede relatie te laten werken, is het nodig om...

Dinner for two is populair onder nieuwbakken stelletjes, maar dan niet te chique

Je bent head over heels verliefd en jij en je nieuwe...

Ongemakkelijke stiltes en stiekeme kusjes in nieuw seizoen First Dates

Binnenkort is het weer zover! Het restaurant van First Dates opent...

Helft van de singles doet binnen maand grote boodschap in bijzijn van nieuwe liefde

De eerste dates met de nieuwe vlam zijn achter de rug....

Meer succes in de liefde op vakantie: 7 tips!

Als je met een singlereis meegaat, hoop je misschien wel dat...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

advertentie

 mooi & gezond algemeen