auto rijden

Dit reisboek neemt je mee op een roadtrip door Europa

Deze week verschijnt On a roadtrip, een boek met zes autoroutes door vakantielanden waar de zon meestal schijnt. Genieten van de vrijheid, nieuwe bestemmingen leren kennen en alles op je eigen tempo. Dat is pas vakantie. Met een (huur) auto leer je een land echt goed kennen. Je bent flexibel en vrij om te gaan en staan waar je wilt. En je komt op plekken die je anders niet zo snel zou ontdekken. Maar waar moet je zijn?

Toeren door Zuid-Europa

Lekker met de auto op vakantie. Vrijheid blijheid en alle ruimte om je te laten verrassen. On a roadtrip neemt de reiziger mee door Zuid-Europa, met onderweg de leukste plekken om te stoppen, de fijnste hotels en natuurlijk die leuke olijfboer en dat fijne restaurant voor een visje met uitzicht over de oceaan.

Instappen maar

Het recept voor een geslaagde roadtrip is een met zorg samengestelde route. In On a roadtrip zijn zes routes uitgestippeld om zo optimaal te kunnen genieten van een vakantie. En natuurlijk met handige kaarten, etappeoverzichten en alles wat je moet weten als je naar een bestemming vliegt en een auto huurt.

Zonvakanties

Met de roadtrips in dit boek haal je het maximale uit je zonvakantie. Je wisselt een paar dagen relaxen aan het strand gemakkelijk af met een bezoek aan de mooie steden in de regio en uitstapjes naar bijzondere bezienswaardigheden. On a roadtrip bewijst dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te vliegen om een fantastische reis te maken. Met zes autoroutes door verschillende landen laat dit boek de diversiteit van Zuid-Europa zien.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.