waarom singles kerstreizen

Dit onthult jouw kerstboom over jou!

Kerstmis, daar geeft iedereen zo zijn eigen invulling aan. Een mega kerstboom in de kamer, verlichting binnen én buiten of juist een kleine kerstversiering en wat subtiele blingbling decoraties? Hoe je ervoor kiest om jouw kerstboom te versieren, kan veel onthullen. Welke kies jij dit jaar?

De traditionalist

Kerstmis is een oud feest en voor degenen onder jullie die de kerst liever traditioneel houden, is een klassieke benadering vaak de favoriete. Warm rood, glinsterend groen en goud vormen de kleurenpaletten van het huishouden van de traditionalist. Aandacht voor detail staat centraal en het uitdrukken van feestelijke gezelligheid staat centraal in het huis. Veel decoraties die aan de boom van de traditionalist hangen, zijn vaak erfstukken of handgemaakte ambachten die de kinderen op school hebben gemaakt. Sentimentele waarden vormen de kern van de traditionalist en het belangrijkste is dat geliefden dichtbij zijn in deze speciale tijd.

 kerstboom versiering

Het Glitter & Glamour type

Het blitse en glamoureuze type is degene die in alles het beste verlangt. Zeer concurrerend, ze kiezen voor metallic en chroom, ze streven ernaar om hun vrienden, familieleden en buren te overtreffen. Geef ze vooral geen blits en glamoureus stijl advies! Het zijn kerstprofessionals die weten wat ze willen en een kleurenschema en thema gepland hebben, al maanden van tevoren. Kersttijd staat voor het feestseizoen en algehele decadentie. Meer is veel meer en voor het blitse en glamoureuze type betekent groter beter. Hun weelderige feestjes en goed gepolijste huizen verdienen een vleugje magie.

kerst glamour

De Minimalist

Voor moderne huizen en minimalistische types kiezen graag voor de Scandinavische stijl, maar tegelijkertijd willen ze dat hygge-gevoel behouden. Voor hen is minimalisme de go-to-trend in de kersttijd. Minimalisten kiezen voor een precieze, zilvergekleurde, no-nonsense aanpak van de feestdagen. Terwijl ze aan de vieringen willen deelnemen, vereist de minimalist weinig gedoe en het besparen van kostbare tijd en welverdiend geld is cruciaal.

Voor Kerstmis met een randje geldt soms less is more. Je hoeft niet veel moeite te doen voor een echte impact en voor degenen onder jullie die weinig tijd over hebben, is het misschien de ideale optie!

kerstversiering

De aandachtzoeker

Als er ooit een tijd is om te genieten van kleur en licht, is het deze feestelijke tijd. Het belangrijkste doel van de aandachtzoekers met Kerstmis is om te genieten van alles en iedereen. Voor gadgetliefhebbers en allround pleasers is het belangrijk om de juiste decoraties te kiezen om dit in hun huizen weer te geven. De aandachtzoeker probeert niets liever dan het nieuwste product of de nieuwste trend te vinden. Levendige, veelkleurige paletten en flitsende lichten vormen de kern van het feestelijke huis van de aandachtzoeker.

kerstballen

Bron: womenonline

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.