waarom singles kerstreizen
8 December 2018

Dit onthult jouw kerstboom over jou!

Kerstmis, daar geeft iedereen zo zijn eigen invulling aan. Een mega kerstboom in de kamer, verlichting binnen én buiten of juist een kleine kerstversiering en wat subtiele blingbling decoraties? Hoe je ervoor kiest om jouw kerstboom te versieren, kan veel onthullen. Welke kies jij dit jaar?

De traditionalist

Kerstmis is een oud feest en voor degenen onder jullie die de kerst liever traditioneel houden, is een klassieke benadering vaak de favoriete. Warm rood, glinsterend groen en goud vormen de kleurenpaletten van het huishouden van de traditionalist. Aandacht voor detail staat centraal en het uitdrukken van feestelijke gezelligheid staat centraal in het huis. Veel decoraties die aan de boom van de traditionalist hangen, zijn vaak erfstukken of handgemaakte ambachten die de kinderen op school hebben gemaakt. Sentimentele waarden vormen de kern van de traditionalist en het belangrijkste is dat geliefden dichtbij zijn in deze speciale tijd.

 kerstboom versiering

Het Glitter & Glamour type

Het blitse en glamoureuze type is degene die in alles het beste verlangt. Zeer concurrerend, ze kiezen voor metallic en chroom, ze streven ernaar om hun vrienden, familieleden en buren te overtreffen. Geef ze vooral geen blits en glamoureus stijl advies! Het zijn kerstprofessionals die weten wat ze willen en een kleurenschema en thema gepland hebben, al maanden van tevoren. Kersttijd staat voor het feestseizoen en algehele decadentie. Meer is veel meer en voor het blitse en glamoureuze type betekent groter beter. Hun weelderige feestjes en goed gepolijste huizen verdienen een vleugje magie.

kerst glamour

De Minimalist

Voor moderne huizen en minimalistische types kiezen graag voor de Scandinavische stijl, maar tegelijkertijd willen ze dat hygge-gevoel behouden. Voor hen is minimalisme de go-to-trend in de kersttijd. Minimalisten kiezen voor een precieze, zilvergekleurde, no-nonsense aanpak van de feestdagen. Terwijl ze aan de vieringen willen deelnemen, vereist de minimalist weinig gedoe en het besparen van kostbare tijd en welverdiend geld is cruciaal.

Voor Kerstmis met een randje geldt soms less is more. Je hoeft niet veel moeite te doen voor een echte impact en voor degenen onder jullie die weinig tijd over hebben, is het misschien de ideale optie!

kerstversiering

De aandachtzoeker

Als er ooit een tijd is om te genieten van kleur en licht, is het deze feestelijke tijd. Het belangrijkste doel van de aandachtzoekers met Kerstmis is om te genieten van alles en iedereen. Voor gadgetliefhebbers en allround pleasers is het belangrijk om de juiste decoraties te kiezen om dit in hun huizen weer te geven. De aandachtzoeker probeert niets liever dan het nieuwste product of de nieuwste trend te vinden. Levendige, veelkleurige paletten en flitsende lichten vormen de kern van het feestelijke huis van de aandachtzoeker.

kerstballen

Bron: womenonline

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Eenzaam als single tijdens de feestdagen: 10 tips!

Mensen die wel een partner of gezin hebben, kiezen er vaker...

Dit zijn je beste liefdesmatches als je een Schorpioen bent

De sterrenbeelden Kreeft, Vissen of Stier hebben volgens de sterren een...

Vakanties voor singles en eenoudergezinnen

Die ooit zo vanzelfsprekende vakanties zijn niet meer. Je moet goed...

Groepsreis door het zuiden van IJsland

IJsland is een uniek land om vele aspecten: de watervallen, gletsjers,...

Feestdagen voorbij: wat te doen met je oude kerstboom?

Weet jij al wat je met je kerstboom doet na de...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie

Condoom.nl