kerstreis kerstmarkt singles

Dit kost het je om kerst te ontvluchten

Je voltallige familie ontlopen tijdens de feestdagen? Dat kan volgens Actiecode.nl. De organisatie onderzocht van twaalf Europese steden de prijzen van vlieg/trein-tickets, de gemiddelde Airbnb prijs en ook niet onbelangrijk: de kosten van een glas glühwein…

Weekendje kerstsfeer

In Antwerpen, Düsseldorf en Gent betaal je respectievelijk 130 euro, 174 euro en 179 euro voor een weekend voor twee personen, twee nachten Airbnb en glühwein. Veruit het goedkoopste, maar ook de grootste kans dat je een irritant familielid tegenkomt die dezelfde gedachte had als jij en dan ben je nog verder van huis.

Glühwein & singles

Twee rondjes glühwein verder ben je in Kopenhagen een vermogen kwijt (45,80 euro voor vier glaasjes). Ook in Wenen ben je niet heel erg goedkoop uit. Daar betaal je 686,60 euro voor een weekendje weg tijdens de kerst. Misschien is het een beter plan om de plichtplegingen te ontlopen en tegelijkertijd andere leuke singles te ontmoeten!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!