Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
10 weetjes zoenen
15 mei 2020

Dit is wat verschillende zoenen over je relatie zeggen

Zoenen is zalig. Het voelt goed, het is goed en het is op elk moment eigenlijk wel chill. Er zijn super veel verschillende manieren waarop je kan zoenen en elke manier heeft een bepaalde betekenis. Je kan zelfs aan de verschillende manieren zien of hij of zij je maar voor eventjes wil hebben.

Verschillende manieren van zoenen

Wat zegt de manier waarop je crush of partner met je zoent over jullie relatie? Zoenen is een mega belangrijk onderdeel van je relatie. Het helpt met het onderhouden van een relatie en creëert die diepere band.

  1. De kus op de wang

De kus op de wang draait volledig om het laten zien dat je om iemand geeft. Het gaat om vriendschap en affectie. Nu niet meteen denken dat je in de friendzone gegooid bent, dat is niet per se waar. Het kan ook zo zijn dat degene die je deze kus geeft wel diepe gevoelens voor je heeft, maar dat het gewoon niet het moment is voor romantiek.

  1. De sloppy, natte zoen

Deze zoen draait volledig om seksuele spanning. We hoeven je denk ik niet uit te leggen hoe deze zoen gaat, want in principe gaat het er gewoon om dat je een belachelijke hoeveelheid speeksel uitwisselt.

Wat deze zoen betekent? In principe betekent het gewoon dat de fysieke kant van een relatie niet per se in een bepaalde volgorde hoeft. Deze zoen kan redelijk snel naar de slaapkamer leiden. Dus als je geen seks wilt, kan je beter overstappen op een andere manier van zoenen.

  1. De vlinderzoen

De vlinderzoen is eentje die je nog wel voor de kerk kan doen. Er komt namelijk geen lip-actie bij kijken. Bij deze zoen houd je je gezicht heel dicht bij die van de ander en fladderen jullie je wimpers tegen elkaar aan.

Wat deze gekke zoen betekent? Deze zoen draait volledig om jonge liefde. De kans is klein dat je vaak op deze manier zoent met je lief als jullie al jaren samen zijn.

  1. De kus op je voorhoofd

De kus op je voorhoofd kan je vergelijken met die op de wang, alleen dan is de kans klein dat het alleen om vriendschap draait. Deze kus geeft aan dat je partner diepe gevoelens voor je heeft en je serieus neemt.

Deze kus zorgt er nou niet bepaald voor dat je zin krijgt in seks. Toch smelt je hart wel een beetje wanneer dit gebeurt, geef toe. Het betekent in ieder geval dat je belangrijk bent voor diegene.

  1. Het vluchtige kusje

Het snelle kusje op de mond is onschuldig, maar betekent wel dat iemand je écht zou willen zoenen. Denk dus niet dat iemand je op deze manier zoent omdat hij of zij je niet wilt. Misschien is het niet het moment of misschien zien jullie elkaar voor de vijftiende keer die dag. Je hoeft natuurlijk niet altijd mega gepassioneerd te zoenen. Het betekent in ieder geval dat iemand heel serieus met je is en zich op gemakt voelt bij je.

  1. De French kiss

Het moge duidelijk zijn dat deze manier van zoenen bedoelt is voor één ding: seks. Zet je schrap want deze zoen is vol passie, ritme en heeft een reden. Deze zoen betekent dat iemand gewoon seks met je wilt, maar als iemand serieus is is dit ook een normale manier van zoenen.

  1. De wasmachine

Iedereen heeft weleens gezoend met iemand die letterlijk geen idee had wat hij of zij aan het doen was, toch? Die natte, vieze zoen zonder enig ritme betekent helaas maar één ding: ik heb absoluut geen idee waar ik mee bezig ben, maar ik wil wel seks.

Merk je dat je een langere tijd met iemand aan het daten bent die zo zoent, praat er dan over. Niemand wil een kletsnatte kin door het zoenen.

  1. De kus in je nek

Deze kus is gezellig, maar betekent niet meer dan dat. Het is een speelse manier van zoenen en hij of zij wil kijken of je een beetje in de mood bent. Als je merkt dat iemand dit heel vaak doet, dan is het misschien niet zo heel serieus tussen jullie.

Bron: NSMBL

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

De zoenetiquette: hoeveel zoenen bij een eerste date?

Je ziet elkaar voor het eerst in real life en...

6 op de 10 singles tongzoent tijdens eerste date

Nederlandse singles houden wel van een potje tongzoenen. Het is intiem...

Waarom zoenen niet alleen lekker maar ook goed voor je is

Met de juiste persoon… zijn we allemaal gek op een lekker...

Vijf interessante weetjes over de clitoris

73 procent van de vrouwen geef taan dat clitorale stimulatie belangrijk...

Kinderen hebben vooral vragen over verliefdheid en verkering

Kinderen van 8 t/m 12 jaar stellen het meest vragen over...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie