10 weetjes zoenen

Dit is wat verschillende zoenen over je relatie zeggen

Zoenen is zalig. Het voelt goed, het is goed en het is op elk moment eigenlijk wel chill. Er zijn super veel verschillende manieren waarop je kan zoenen en elke manier heeft een bepaalde betekenis. Je kan zelfs aan de verschillende manieren zien of hij of zij je maar voor eventjes wil hebben.

Verschillende manieren van zoenen

Wat zegt de manier waarop je crush of partner met je zoent over jullie relatie? Zoenen is een mega belangrijk onderdeel van je relatie. Het helpt met het onderhouden van een relatie en creëert die diepere band.

  1. De kus op de wang

De kus op de wang draait volledig om het laten zien dat je om iemand geeft. Het gaat om vriendschap en affectie. Nu niet meteen denken dat je in de friendzone gegooid bent, dat is niet per se waar. Het kan ook zo zijn dat degene die je deze kus geeft wel diepe gevoelens voor je heeft, maar dat het gewoon niet het moment is voor romantiek.

  1. De sloppy, natte zoen

Deze zoen draait volledig om seksuele spanning. We hoeven je denk ik niet uit te leggen hoe deze zoen gaat, want in principe gaat het er gewoon om dat je een belachelijke hoeveelheid speeksel uitwisselt.

Wat deze zoen betekent? In principe betekent het gewoon dat de fysieke kant van een relatie niet per se in een bepaalde volgorde hoeft. Deze zoen kan redelijk snel naar de slaapkamer leiden. Dus als je geen seks wilt, kan je beter overstappen op een andere manier van zoenen.

  1. De vlinderzoen

De vlinderzoen is eentje die je nog wel voor de kerk kan doen. Er komt namelijk geen lip-actie bij kijken. Bij deze zoen houd je je gezicht heel dicht bij die van de ander en fladderen jullie je wimpers tegen elkaar aan.

Wat deze gekke zoen betekent? Deze zoen draait volledig om jonge liefde. De kans is klein dat je vaak op deze manier zoent met je lief als jullie al jaren samen zijn.

  1. De kus op je voorhoofd

De kus op je voorhoofd kan je vergelijken met die op de wang, alleen dan is de kans klein dat het alleen om vriendschap draait. Deze kus geeft aan dat je partner diepe gevoelens voor je heeft en je serieus neemt.

Deze kus zorgt er nou niet bepaald voor dat je zin krijgt in seks. Toch smelt je hart wel een beetje wanneer dit gebeurt, geef toe. Het betekent in ieder geval dat je belangrijk bent voor diegene.

  1. Het vluchtige kusje

Het snelle kusje op de mond is onschuldig, maar betekent wel dat iemand je écht zou willen zoenen. Denk dus niet dat iemand je op deze manier zoent omdat hij of zij je niet wilt. Misschien is het niet het moment of misschien zien jullie elkaar voor de vijftiende keer die dag. Je hoeft natuurlijk niet altijd mega gepassioneerd te zoenen. Het betekent in ieder geval dat iemand heel serieus met je is en zich op gemakt voelt bij je.

  1. De French kiss

Het moge duidelijk zijn dat deze manier van zoenen bedoelt is voor één ding: seks. Zet je schrap want deze zoen is vol passie, ritme en heeft een reden. Deze zoen betekent dat iemand gewoon seks met je wilt, maar als iemand serieus is is dit ook een normale manier van zoenen.

  1. De wasmachine

Iedereen heeft weleens gezoend met iemand die letterlijk geen idee had wat hij of zij aan het doen was, toch? Die natte, vieze zoen zonder enig ritme betekent helaas maar één ding: ik heb absoluut geen idee waar ik mee bezig ben, maar ik wil wel seks.

Merk je dat je een langere tijd met iemand aan het daten bent die zo zoent, praat er dan over. Niemand wil een kletsnatte kin door het zoenen.

  1. De kus in je nek

Deze kus is gezellig, maar betekent niet meer dan dat. Het is een speelse manier van zoenen en hij of zij wil kijken of je een beetje in de mood bent. Als je merkt dat iemand dit heel vaak doet, dan is het misschien niet zo heel serieus tussen jullie.

Bron: NSMBL

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.