10 weetjes zoenen

Dit is wat verschillende zoenen over je relatie zeggen

Zoenen is zalig. Het voelt goed, het is goed en het is op elk moment eigenlijk wel chill. Er zijn super veel verschillende manieren waarop je kan zoenen en elke manier heeft een bepaalde betekenis. Je kan zelfs aan de verschillende manieren zien of hij of zij je maar voor eventjes wil hebben.

Verschillende manieren van zoenen

Wat zegt de manier waarop je crush of partner met je zoent over jullie relatie? Zoenen is een mega belangrijk onderdeel van je relatie. Het helpt met het onderhouden van een relatie en creëert die diepere band.

  1. De kus op de wang

De kus op de wang draait volledig om het laten zien dat je om iemand geeft. Het gaat om vriendschap en affectie. Nu niet meteen denken dat je in de friendzone gegooid bent, dat is niet per se waar. Het kan ook zo zijn dat degene die je deze kus geeft wel diepe gevoelens voor je heeft, maar dat het gewoon niet het moment is voor romantiek.

  1. De sloppy, natte zoen

Deze zoen draait volledig om seksuele spanning. We hoeven je denk ik niet uit te leggen hoe deze zoen gaat, want in principe gaat het er gewoon om dat je een belachelijke hoeveelheid speeksel uitwisselt.

Wat deze zoen betekent? In principe betekent het gewoon dat de fysieke kant van een relatie niet per se in een bepaalde volgorde hoeft. Deze zoen kan redelijk snel naar de slaapkamer leiden. Dus als je geen seks wilt, kan je beter overstappen op een andere manier van zoenen.

  1. De vlinderzoen

De vlinderzoen is eentje die je nog wel voor de kerk kan doen. Er komt namelijk geen lip-actie bij kijken. Bij deze zoen houd je je gezicht heel dicht bij die van de ander en fladderen jullie je wimpers tegen elkaar aan.

Wat deze gekke zoen betekent? Deze zoen draait volledig om jonge liefde. De kans is klein dat je vaak op deze manier zoent met je lief als jullie al jaren samen zijn.

  1. De kus op je voorhoofd

De kus op je voorhoofd kan je vergelijken met die op de wang, alleen dan is de kans klein dat het alleen om vriendschap draait. Deze kus geeft aan dat je partner diepe gevoelens voor je heeft en je serieus neemt.

Deze kus zorgt er nou niet bepaald voor dat je zin krijgt in seks. Toch smelt je hart wel een beetje wanneer dit gebeurt, geef toe. Het betekent in ieder geval dat je belangrijk bent voor diegene.

  1. Het vluchtige kusje

Het snelle kusje op de mond is onschuldig, maar betekent wel dat iemand je écht zou willen zoenen. Denk dus niet dat iemand je op deze manier zoent omdat hij of zij je niet wilt. Misschien is het niet het moment of misschien zien jullie elkaar voor de vijftiende keer die dag. Je hoeft natuurlijk niet altijd mega gepassioneerd te zoenen. Het betekent in ieder geval dat iemand heel serieus met je is en zich op gemakt voelt bij je.

  1. De French kiss

Het moge duidelijk zijn dat deze manier van zoenen bedoelt is voor één ding: seks. Zet je schrap want deze zoen is vol passie, ritme en heeft een reden. Deze zoen betekent dat iemand gewoon seks met je wilt, maar als iemand serieus is is dit ook een normale manier van zoenen.

  1. De wasmachine

Iedereen heeft weleens gezoend met iemand die letterlijk geen idee had wat hij of zij aan het doen was, toch? Die natte, vieze zoen zonder enig ritme betekent helaas maar één ding: ik heb absoluut geen idee waar ik mee bezig ben, maar ik wil wel seks.

Merk je dat je een langere tijd met iemand aan het daten bent die zo zoent, praat er dan over. Niemand wil een kletsnatte kin door het zoenen.

  1. De kus in je nek

Deze kus is gezellig, maar betekent niet meer dan dat. Het is een speelse manier van zoenen en hij of zij wil kijken of je een beetje in de mood bent. Als je merkt dat iemand dit heel vaak doet, dan is het misschien niet zo heel serieus tussen jullie.

Bron: NSMBL

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.
daten twitter
By Margret ·
16 augustus 2021

Die witte sokken kunnen uit

Gespreksonderwerp was ‘mijn wensenlijstje’ wat betreft een man. Waar hou je aan vast en wat zijn ‘nice to haves’. Hoe zit het met witte sokken?