single met de kerst

Dit is waarom singles zich tweede kerstdag massaal inschrijven op datingsites

Het lijkt wel een soort traditie, maar sinds jaar en dag is tweede kerstdag een piekmoment op datingsites. Ook in de weken erna schrijven heel wat singles zich in op een datingsite.

Oorzaak drukte

De reden laat zich eenvoudig raden. Tweede kerstdag hoeven singles niet naar schoonouders, ze zijn vrij. Op eerste kerstdag  zijn ze vaak bij familie geweest en hier zijn zij geconfronteerd met andere stellen of er zijn vragen gesteld over hun alleen zijn. Dat leidt er toe dat het elk jaar op tweede kerstdag er zich extra veel singles inschrijven op datingsites. Ook reeds bestaande leden zijn op tweede kerstdag twee keer zo actief met reageren en berichten sturen dan op andere dagen en het aantal nieuwe inschrijvingen is tot drie keer zoveel als op een gemiddelde andere dag.

Goede voornemens

En ook na de kerstdagen blijft de piek van nieuwe singles die op zoek zijn naar de liefde doorgaan, zo tot half januari. Je kunt datingsites wel een beetje vergelijken met de sportschool. Singles maken goede voornemens voor het nieuwe jaar en eentje die hoog op de lijst prijkt is toch ‘de liefde vinden’.

Testing testing

Wil jij ook weleens weten of online dating iets voor jou is? Bekijk dan eens een paar datingsites en probeert het een poosje. Meestal zijn er rond kerst en oud & nieuw wel aantrekkelijke aanbiedingen op datingsites te vinden zodat je het tegen relatief lage kosten eens kunt testen! Wie niet waagt… Op Singelssite.nl vind je de beste datingsites samengevat in de Dating Gids. Meer dating gidsen ontdek je hier.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam